Barem Bacalaureat Română 2017. Cum se rezolvau corect subiectele

barem evaluarea nationala română 2017 subiecte
Foto: KF via Wikimedia Commons

Barem Bacalaureat Română 2017. La ora 15.00, Ministerul Educației Naționale a publicat și baremul la proba de Limba și Literatura Română de la examenul de BAC 2017.

A fost publicat atât baremul pentru proba de la profilul real, cât și cel pentru proba de la profilul uman. Potrivit baremului, se punctează orice formulare/modalitate de rezolvare corectă a cerinţelor.

BAC Română. Întrebarea care le-a pus cele mai mari probleme elevilor

E important de știut că nu se acordă fracţiuni de punct și nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele precizate explicit în barem.

Se acordă zece puncte din oficiu. Nota finală se calculează prin împărţirea la zece a punctajului total obţinut pentru lucrare.

Barem Bacalaureat Română 2017 – Subiecte la real

barem subiecte bacalaureat română 2017 subiecte real barem subiecte bacalaureat română 2017 subiecte real barem bacalaureat română 2017 subiecte real barem bacalaureat română 2017 subiecte real

Barem Subiecte Bacalaureat Română 2017 – Subiecte la uman

barem subiecte bacalaureat română 2017 barem subiecte bacalaureat română 2017 barem subiecte bacalaureat română 2017 barem subiecte bacalaureat română 2017

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.