Apare ciocolata „Alteța Sa Regală Principesa Margareta”, amăruie, cu 55% cacao

La începutul săptămânii viitoare, la Palatul Elisabeta va avea loc evenimentul de prezentare a unor produse de ciocolată. Este vorba despre o serie de produse realizate de compania de dulciuri Kandia.

Potrivit unui comunicat de presă a Casei Regale, vor fi prezentate ciocolata cu lapte „Alteța Sa Regală Principesa Margareta”, ciocolată amăruie „Alteța Sa Regală Principele Radu și ciocolata „Castelul Peleș”, cu 75% cacao.

De anul trecut, Kandia Dulcea a devenit furnizor oficial de dulciuri al Casei Regale a României.

„Evenimentul se va desfășura în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu. Compania Kandia Dulce va prezenta gama de tablete de ciocolată „Kandia Regal”, o încununare a celor o sută douăzeci și cinci de ani de istorie comună a Casei Regale a României și a primei fabrici de ciocolată din țara noastră.

Astfel, vor fi prezentate, în premieră, ciocolata cu lapte „Alteța Sa Regală Principesa Margareta”, ciocolată amăruie „Alteța Sa Regală Principele Radu”, cu 55% cacao, precum și ciocolata amăruie „Castelul Peleș”, cu 75% cacao”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Povestea tinerei care a găsit 5.000 de euro și i-a înapoiat
Un român, lăudat de presa irlandeză pentru că a returnat 1.500 de euro găsiți la gunoi
Un francez, cucerit de România. „Singura țară din Europa unde mai poți descoperi o lume reală”