Alertă, Simona Halep! A doua jucătoare a lumii a pierdut în fața unei necunoscute

Cehoaica Denisa Allertova e abia pe locul 74 WTA, n-a câștigat niciun trofeu important, dar astăzi a fost mai bună decât Simona Halep, a doua jucătoare a lumii.

S-a întâmplat în sferturile de finală ale neimportantului turneu de la Guangzhou, din China. Este o competiție de adaptare la sezonul asiatic, care începe cu adevărat la Wuhan, săptămâna viitoare, și va culmina cu marele turneu al finalului de sezon: competiția de la Beijing.

Simona Halep a declarat că a plecat nerefăcută în totalitate în China, astfel că eșecul de azi poate fi scuzat din motive fizice. Constănțeanca a ratat, însă, șansa de a câștiga un turneu de ziua ei – duminică împlinește 24 de ani.

Românca, semifinalistă la US Open, nu a contat în fața Denisei Allertova, care mai avea o singură victorie la o jucătoare din Top 10 WTA. Allertova a dominat meciul de la un capăt la celălalt și s-a impus sec, cu 6-4, 6-3.

Simona Halep a părut stoarsă de puteri, iar precizia în lovituri sau inspirația au părăsit-o azi, pe cimentul de la Guangzhou.

Rămâne de văzut cât va cântări acest eșec surprinzător în planurile Simonei. Va reuși românca să arate o altă față la Wuhan, unde vin și principalele ei rivale din clasament: rusoaica Maria Șarapova și cehoaica Petra Kvitova.

Recomandările editorilor GreatNews:

Portret de familie. Când tatăl stă în capul mesei, iar copilul sub ea
Satul uimitor unde fetițele se transformă în băieți la vârsta de 12 ani
eMAG începe Revoluția Prețurilor. Reduceri ca de Black Friday
Locuri de muncă în Anglia. Se caută lucrători în depozite, salarii de peste 1500 de euro