A fost lansată o nouă companie aeriană românească

aviro air companie aeriana romaneasca
Foto: Aviro Air

Pe piaţa românească s-a lansat o nouă companie aeriană specializată pe curse charter: Aviro Air. La ora actuală, Aviro Air operează curse aeriene spre destinaţii europene şi către Orientul Mijlociu.

Compania a fost înfiinţată în 2014, iar din acest an şi-a început activitatea operaţională. Aviro Air este formată din oameni cu experienţă, în mare parte din fostul personal al companiei aeriene prezidenţiale a României, se arată într-un comunicat de presă remis GreatNews.

Compania aeriană deţine, în prezent, două aeronave British Aerospace (BAe) 146-300, cu 112 de locuri și distanţă de „32 pitch” (81 cm.) între scaunele confortabile, din piele. Modelul de avion British Aerospace este bine cunoscut în lume, având un avantaj mare de stabilitate în timpul zborului și un mare avantaj al decolării şi aterizării pe piste scurte.

„Aviro Air are certificat pentru operaţiuni de transport aerian public emis de Autoritatea Aeronautică Civilă din România și o echipă de mentenanţă cu experienţă mare, care păstrează aeronavele la un standard ridicat de întreţinere, gata de a decola în orice moment”, se arată în comunicatul de presă.

eMAG Stock Busters. Reduceri uriașe la mii de produse

„Până anul viitor, flota Aviro Air se va mări şi îşi va diversifica mult reţeaua de destinaţii. Ținta companiei noastre este de a oferi clienților noștri servicii de bună calitate și performanță înaltă. Intenţia noastră este de a opera atât curse charter externe din Bucureşti şi din România, cât şi de a sprijini incoming-ul românesc, aducând turişti străini de pe diverse pieţe ţintă. La ora actuală, am semnat contracte cu mai mulţi touroperatori, atât din România, cât şi din străinătate, şi suntem în negocieri avansate cu alţi touroperatori importanţi”, a declarat Aurel Biţianu, director general al Aviro Air.

„Avem un plan de dezvoltare ambiţios iar ţinta noastră este de ocupa un loc important pe piaţa de curse aeriene charter din România. Venim cu tarife competitive pe piaţă precum şi cu avantajele aeronavelor din flotă şi ale serviciilor de înaltă calitate”, a mai spus el.

aviro air companie aeriana romaneasca
Foto: Aviro Air
aviro air companie aeriana romaneasca
Foto: Aviro Air
aviro air companie aeriana romaneasca
Foto: Aviro Air
aviro air companie aeriana romaneasca
Foto: Aviro Air

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cel mai bun liceu din România, unde ultimii admiși au intrat cu note uriașe
Concluzia finală în cazul morții lui Dan Condrea. De ce a murit patronul Hexi Pharma
Se deschide primul hotel plutitor din România. Un loc exotic unde te simți ca-n Maldive

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.