O femeie a primit un răspuns la o cerere de angajare după aproape 50 de ani. De vină a fost Poșta, care abia acum i-a trimis mesajul angajatorilor

FOTO: planet_fox/Pixabay.com
FOTO: planet_fox/Pixabay.com

Unei femei în vârstă de 70 de ani nu i-a venit a crede când a primit în cutia poștală răspunsul la scrisoarea prin care aplicase pentru un loc de muncă în 1976.

„Întotdeauna m-am întrebat de ce nu am primit niciun răspuns în legătură cu postul. Acum știu de ce”, a spus Tizi Hodson din Gedney Hill, Lincolnshire, relatează BBC..

Pe partea de sus a scrisorii, este notat faptul că scrisoarea se livrează cu întârziere de doar aproximativ 50 de ani de către Staines Post Office, fiind blocată în spatele unui sertar. Pentru Tizi însă este un mister faptul că au găsit-o, după ce s-a mutat de aproape 50 de ori și chiar de patru-cinci ori din țară.

„Înseamnă atât de mult pentru mine să o primesc înapoi după atâta timp.

Îmi amintesc foarte clar că stăteam în apartamentul meu din Londra și scriam scrisoarea.

În fiecare zi așteptam poșta, dar nu era nimic și am fost atât de dezamăgită, pentru că îmi doream foarte mult să fiu cascador pe motocicletă.”, a spus Tiz Hodson.

Faptul că nu a primit un răspuns până acum, nu a împiedicat-o să-și urmeze cariera de motociclist cascador, care a purtat-o prin toată lumea.

Tizi a fost și îmblânzitoare de șerpi și dresor de cai în Africa. Tot acolo a învățat să piloteze un avion, devenid pilot de acrobații și instructor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.