Ce spun vecinii despre bărbatul care a provocat incendiul din Parlament

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

Vecinii spun despre bărbatul care a provocat incendiul din Parlament că este „serios” și „liniști”.

Conform Vremea Nouă, unii dintre consăteni se laudă cu Nicușor Ochiană și susțin că îl vor primi cu șampanie atunci când se va întoarce acasă.

Totuși, există și persoane care vor ca instituțiile abilitate să ia măsuri pentru ca asemenea incidente să nu mai aibă loc.

„Noi știam că este un băiat serios, liniștit, la casa lui. Nu era cu politica, din ce știm nu era înscris în niciun partid. Mulți s-au grăbit să-l eticheteze ca fiind AUR-ist, alții că e cu Șoșoacă, dar nu e așa. Numai el știe de ce a făcut ce a făcut, însă vă asigur că în sentimentul lui sunt foarte mulți români care muncesc peste graniță.

Mulți nu au curajul să vorbească despre asta, el a avut curajul să o facă. Chiar dacă supărările noastre la adresa clasei politice sunt mari, dezamăgirile la fel, nu cred că trebuie să se ajungă la astfel de incidente.

Ar trebui să se ia măsuri ca ce am văzut la televizor să nu se mai întâmple”, a spus Vasile, un consătean pentru sursa citată.

Nicușor Ochiană, în vârstă de 56 de ani, din satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, a fost căutat de oamenii legii ore în șir, după ce a dat foc unui magazin de suveniruri de la intrarea în clădirea importantă din Capitală. Bărbatul a recurs la acest gest după o ceartă cu vânzătoarea.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.