Într-un restaurant din România clienții își prepară singuri mâncarea

FOTO: Cluj24.ro
FOTO: Cluj24.ro

O carmangerie din Cluj Napoca a deschis un restaurant pe model coreean, în care clienții își pot pregăti singuri mâncarea. Mai exact, clienții își pot prăji carnea și cârntații pe un grill special, adus din Coreea de Sud.

Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud, potrivit Cluj24.

”Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.

Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.