Prinși pe cameră. Războiul unei șoferițe cu un biciclist / VIDEO

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un biciclist din București a reclamat la Poliție că a fost hărțuit mai multe sute de metri de o șoferiță. Din câte se pare, aceasta s-a arătat deranjată de faptul că biciclistul a atenționat-o că a încălcat regulile de circulație atunci când i-a tăiat calea.

„Mă aflam pe Strada Vergului când mi s-a tăiat fața. Am oprit și i-am ciocănit în geam și am mers mai departe, când lângă mine apare aceeași mașină care îmi tăiase fața.

La aproximativ 100 de metri am fost lovit și dărâmat de pe bicicletă, urmând ca șoferul să fugă de la locul accidentului. M-am ridicat și după încă 150 de metri văd mașina parcată.

Mă duc să vorbesc cu șoferul, dar acesta a dat cu spatele și mi-a lovit bicicleta. Norocul meu a fost ca prin zonă a trecut o mașină de poliție”, a povestit biciclistul, care a filmat întreaga pățanie și a postat-o pe Youtube.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un alt biciclist a surprins cu o cameră care era montată pe casca de protecție cum a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în zona Cheia, din Brașov.

Șoferul unui autoturism a intrat într-o depășire periculoasă, iar tragedia a fost evitată datorită prezenței de spirit a biciclistului, care a ieșit imediat de pe carosabil. Acesta mai spune că șoferul nici măcar nu a oprit să vadă dacă a pățit ceva, deși căzuse cu bicicleta.

Iată întâmplarea de care a avut parte biciclistul din București: 

giphy (2)

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.