Ziua eMAG televizoare. Reduceri-record pe 6 decembrie

ziua emag televizoare 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG televizoare. Pe 6 decembrie 2016, magazinul online emag.ro sărbătorește 15 ani de existență printr-o campanie uriașă de reduceri eMAG.

La ora 7.00 a început ziua eMAG.

Ofertele sunt AICI.

În total, de ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro oferă reduceri în valoare de 10 milioane de lei.

De ziua eMAG, reducerile la televizoare ajung la 45%. Prin urmare, unele televizoare pot fi cumpărate aproape la jumătate de preț.

Iată câteva dintre cele mai atractive oferte de ziua eMAG la televizoare:

* Unul dintre televizoarele cu reduceri tentante este televizorul LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD – reducerea în cazul său este de 39%.

* Un televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49KU6402, 4K Ultra HD are o reducere de 40%.

* Iar un televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM4000, HD Ready are o reducere de 17% și poate fi cumpărat cu 699,99 lei.

Toate reducerile eMAG la televizoare sunt AICI.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Reducerile de ziua eMAG vor începe să fie anunțate în dimineața zilei de marți, 6 decembrie.

Anul trecut, campania de ziua eMAG a început în jurul orei 7.30 dimineața. Pentru a fi pregătiți de campania de reduceri din ziua eMAG, cel mai indicat este să căutați din timp produsele care vă interesează, să le salvați în lista de produse favorite, iar apoi să le cumpărați rapid și ușor.

În campania de reduceri oferite de ziua eMAG sunt incluse și televizoare de la diferite branduri: Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic, Star-Light, Horizon, SmartTech sau Hyundai.

Ofertele de ziua eMAG 6 decembrie sunt disponibile pentru diferite televizoare, de la cele cu diagonala de 80 de cm până la cele cu diagonala de peste 152 de cm. Televizoarele au rezoluții HD, Full HD sau Ultra HD / 4K.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

Ziua eMAG televizoare Samsung

De ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro are reduceri substanțiale la televizoare Samsung.

1. Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătățire a calității imaginilor, funcția Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătățește calitatea imaginilor și redă până și cele mai mici detalii. Acum puteți vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.

Cu ajutorul funcției ConnectShare Movie, vă conectați unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor și beneficiați instantaneu de filme, fotografii sau muzică. Acum vă puteți bucura de o largă varietate de conținut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.

Datorită posibilității de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung vă transformă sufrageria dvs. într-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI oferă transmisie de mare viteza a datelor la o calitate ridicată, permițând conectarea mai multor dispozitive direct la televizor.

Ziua eMAG televizoare – Toate reducerile la televizoare de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag televizoare 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG televizoare Philips

emag.ro a inclus în campania ziua eMAG 6 decembrie și televizoare Philips.

2. Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHT4201/12, HD. Procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear vă oferă imagini clare, indiferent de sursă. De la canale TV la poze, filme și serialele
preferate, acum vă puteți bucura de imagini clare și pline de detaliu.

Softul special Philips analizează 6.400 de zone diferite ale imaginii și astfel oferă cel mai bun contrast pentru imagini cât mai clare și reale. Picture Performance Index vine să simplifice toate acele valori de neînțeles din fișele tehnice atunci când vorbim de calitatea imaginii. Astfel, cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanță.

Ziua eMAG televizoare – Toate reducerile la televizoare de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag televizoare 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG televizoare LG

3. Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH530V, Full HD.

Cea mai nouă și avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, oferă cel mai înalt grad de excelență în privința culorii, a contrastului și a clarității, pentru cea mai buna calitate a imaginii.

Acum, televizoarele LG sunt mult mai ușor de utilizat. Acestea au o interfață simplă și intuitivă astfel încât puteți naviga ușor și rapid prin comenzile și setările de bază. Aveți access foarte rapid la funcții precum: setări, ghid, programe, jocuri, listă intrări.

Împreună cu telecomanda specială LG Quick Remote utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasă și mai distractivă. În plus, vă puteți bucura de gaming în sistem multiplayer, alături de prieteni.

Virtual Surround oferă o experiență de sunet superioară și îmbogățește experiența de vizualizare. Design-ul metalic modern al televizorului se integrează perfect în decorul oricărei locuințe.

Ziua eMAG televizoare – Toate reducerile la televizoare de ziua eMAG sunt AICI.