Ziua eMAG. Cele mai tari reduceri și cadouri de la cel mai mare magazin

Ziua eMAG
Ziua eMAG

Cel mai mare magazin online din România împlinește astăzi 15 ani și anunță o campanie de reduceri de 10 milioane de lei. Sunt oferte de Ziua eMAG la mai multe categorii de produse, printre care: telefoaneTableteLaptopuri, PC, Televizoare,  Electrocasnice, Parfumuri bărbați,  Parfumuri damă, Ceasuri, genți damă, Ceasuri bărbați, Îmbrăcăminte damăÎmbrăcăminte bărbați.

ziua-emag-smartwatchReducere 51%. Kit Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive + Centura ritm cardiac. Aplicatiile incorporate pentru sport vor urmari progresul chiar si atunci cand sunteti departe de telefon. Pur si simplu treceti pe ecran la meniul de optiuni pentru a alege unul din sporturile preferate.

Vizualizati statistici chiar si in timpul antrenamentelor in aer liber. Ecranul color, de inalta rezolutie cu touchscreen ramane vizibil in lumina directa a soarelui.

Ramaneti conectat cu tehnologia SmartWatch. Vívoactive vibreaza usor pentru a va avertiza la apelurile primite, texte, e-mail si memento-uri calendaristice de la dispozitive compatibile Bluetooth. Pur si simplu atingeti si glisati pe ecran pentru a citi mai mult sau eliberati ecranul de continut prin apasarea unui buton.

Personalizati vivoactive cu descarcari gratuite de la Connect IQ pe Garmin Connect. Adaugati campuri de date pentru stimularea functionalitatii cu aplicatii suplimentare si personalizati ecranul cu o varietate de modele.

Oferta de Ziua eMAG la smartwatch-uri o găsiți – AICI

Reducere 39%. Telefon mobil Lenovo A7010, Dual SIM, 32GB, 4G. Mai multe oferte telefoane de Ziua eMAG găsiți AICI.

ziua-emag-telefoane

Reducere 20% + 120 de lei card cadou. Laptop HP 250 G5 cu procesor Intel Pentium Quad Core N3710 1.60 GHz, 15.6 inci, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics. Mai multe oferte Ziua eMAG laptopuri găsiți – AICI.

HP 250 G5 (15.6", non-touch, Dark Ash Silver) Catalog, Center Facing

Reducere 39% + 200 de lei card cadou. Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD. Samsung FHD TV ofera experiente de vizualizare uluitor de reale si captivante, asa cum nu ati mai vazut pana acum. Veti vedea programele si filmele televizate preferate intr-o lumina complet noua. Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul televizorului. Mai multe detalii și oferte Ziua eMAG televizoare găsiți AICI

ziua-emag-televizoare

Reducere 36% + 185 de lei card cadou. Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic. Mai multe oferte Ziua eMAG frigidere găsiți – AICI.

08-reducere-emag