Ziua eMAG. Oferte la parfumuri, ceasuri și îmbrăcăminte

Ziua eMAG anunță suprize și pentru cei care caută haine, parfumuri sau ceasuri
Ziua eMAG anunță suprize și pentru cei care caută haine, parfumuri sau ceasuri

Cei care vor să cumpere cadouri pentru cei dragi sau pur și simplu să-și facă un cadou, au la dispoziție câteva oferte atractive cu ocazia Ziua eMAG. Sunt oferte și la parfumuri, ceasuri sau îmbrăcăminte.

Iată câteva dintre cele mai atractive oferte de Ziua eMAG:

ceas-dama-emagReducere 37% și card cadou 10%. Ceas de dama Fossil Stella ES3589. Colectiile de ceasuri Fossil au la baza o fuziune a design-ului atemporal si a functionalitatii, emanand un standard elvetian. De la modele ce au curele din piele de culori diferite la cele cu aspect uzat si cu, carcase metalice stralucitoare sau mate multi-colore pana la ceasurile high-tech cu functii diverse, sigur vei gasi modelul care te carcaterizeaza. Mai multe oferte ceasuri de damă de Ziua eMAG găsiți AICI.

Reducere 37% și 10% card cadou. Ceas de Barbati Fossil Townsman FS4784. Colectiile de ceasuri Fossil au la baza o fuziune a design-ului atemporal si a functionalitatii, emanand un standard elvetian.

De la modele ce au curele din piele de culori diferite la cele cu aspect uzat si cu, carcase metalice stralucitoare sau mate multi-colore pana la ceasurile high-tech cu functii diverse, sigur vei gasi modelul care te carcaterizeaza.

Mai multe oferte ceasuri de bărbați de Ziua eMAG găsiți AICI

ceas-barbati

Reducere 48%. Botine cu toc mic, negre, Terre de Marins. Botine din piele intoarsa, cu toc mic. Sunt accesorizate cu doua barete si catarame in partea din spate a gleznei. Botinele au insertie elastica pe laterala exterioara si inchidere cu fermoar pe laterala interioara. Mai multe oferte la încălțăminte de Ziua eMAG găsiți AICI.

botine

Reducere 43% plus card cadou 10%. Geanta multicolora, de dama, Niarvi Spanish Garden din piele, din piele pictata manual. Are buzunare interioare si exterioare; Impartita in doua compartimente. Mai multe detalii și alte oferte genți de Ziua eMAG găsiți AICI.

reduceri-genti

Reducere 50% și un card cadou de 10%. Jacheta biker kaki usoara, de dama, EDC by Esprit. Mai multe oferte haine de Ziua eMAG găsiți AICI.

01-reduceri-haine-emag

Reducere 58% și card cadou 10%. Haina neagra cu guler inalt, United Colors of Benetton. Mai multe oferte haine de Ziua eMAG găsiți AICI.

02-reduceri-haine-emag

Reducere 62% și card cadou 10%. Trenci negru cu doua randuri de nasturi,de dama, United Colors Of Benetton. Mai multe oferte haine de Ziua eMAG găsiți AICI.

03-reduceri-haine-emag