Ziua eMAG mașini de spălat. Pe 6 decembrie ninge cu prețuri mici

ziua emag mașini de spălat 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG mașini de spălat. emag.ro a anunțat că în acest an sărbătorește ziua eMAG marți, pe 6 decembrie, cu o zi mai devreme decât anul trecut, când ziua eMAG a fost pe 7 decembrie. De ziua eMAG, magazinul online va oferi reduceri totale de 10 milioane de lei la mii de produse, inclusiv la mașini de spălat.

La ora 7.00 magazinul online a dat startul reducerilor aniversare.

Ofertele sunt AICI.

Ziua eMAG a început dis-de-dimineață, după cum au anunțat reprezentanții magazinului online. Și anul trecut, campania de ziua eMAG a început dimineața, în jurul orei 7.30.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Ziua eMAG mașini de spălat

De ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro are reduceri la diferite tipuri de mașini de spălat: uscătoare de rufe, mașini de spălat slim, mașini de spălat cu încărcare frontală, mașini de spălat cu încărcare verticală, mașini de spălat cu uscător.

Un aspect important ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți o mașină de spălat este capacitatea de încărcare: emag.ro are o gamă largă de mașini de spălat, de la cele cu o capacitate de sub 5 kilograme la cele cu o capacitate de peste 8 kg.

De ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro are oferte la mașini de spălat de la diferite branduri: Whirlpool, Gorenje, Beko, Indesit, Samsung, Arctic, Electrolux, Hotpoint, LG sau Bosch.

AICI găsiți toate reducerile la mașini de spălat de la eMAG.

În plus, emag.ro a anunțat că de ziua eMAG le-a pregătit clienților săi și o surpriză: carduri-cadou la fiecare comandă finalizată.

Ziua eMAG mașini de spălat Arctic la reducere

1. Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+.

Cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii, poți păstra detergentul în mașina de spălat până în momentul clătirii. Astfel, cantitatea de detergent disponibilă este folosită la maximum, sistemul aducându-vă economii de până la 5,5 kg de detergent în fiecare an, alături de o economie substanțială de apă și energie electrică.

Designul special al pereților laterali ai mașinii de spălat reduce nivelul de vibrații din timpul spălării: indiferent de programul ales, Arctic vă asigură un minim de zgomot și un maxim de eficiență.

Iar tehnologia Smart Sensors asigură un consum optim de resurse la fiecare spălare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spumă, viteza motorului la spălare și centrifugare, precum și tensiunea de alimentare vor fi reglate în mod automat. Acest sistem distribuie uniform rufele în interiorul tamburului, diminuând vibrațiile și zgomotul produs în timpul stoarcerii.

Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.

ziua emag mașini de spălat 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG mașini de spălat Beko la reducere

2. Mașina de spălat rufe Slim Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++.

Această mașină de spălat are 15 programe de spălare. De exemplu, programul Baby Protect asigură performanțe superioare la spălare și limpezire. Conceput pentru îmbrăcămintea ce necesită un tratament special, se recomandă mai ales în cazul hăinuțelor pentru bebeluși și al persoanelor cu pielea sensibilă sau alergică.

Dark care este un alt program al mașinii de spălat Beko, special conceput pentru obiectele de îmbrăcăminte de culoare închisă, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea și păstrează intensitatea culorilor hainelor ca noi.

Pentru cămăși, Beko a conceput un program de spălare dedicat, care menține cămășile ca noi după mai multe spălări. Acest program utilizează mișcări mai puține și mai delicate, în timp ce temperatura este setată la maximum 40 de grade Celsius, pentru a preveni deteriorarea cămășilor și a prelungi durata lor de utilizare.

Programul Sport este special conceput pentru pasionații de sport și activități în aer liber. Utilizând o temperatură de spălare de 40°C, programul Sport este recomandat articolelor vestimentare sportive cu un grad scăzut de murdărie, atât sintetice, cât și de bumbac.

Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.

ziua emag mașini de spălat 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG mașini de spălat Whirlpool la reducere

3. Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, oferă rezultate de spălare excelente, ușurință în folosire și economii semnificative ale resurselor.

Tehnologia AL ȘASELEA SIMȚ garantează grija perfectă și rezultate perfecte pentru toate materialele: senzorul detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului și adaptează cantitatea de apă la mărimea exacta a încărcăturii. Drept urmare, se adaptează timpul și energia necesare spălării încărcăturii de rufe.

Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.

ziua emag mașini de spălat 6 decembrie
Foto: emag.ro