Ziua eMAG laptopuri. Prețuri și reduceri fabuloase pe 6 decembrie

ziua emag laptopuri 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG laptopuri. Emag.ro a anunțat că, în acest an, va sărbători ziua eMAG pe 6 decembrie. În 2016, cel mai mare magazin online din România împlinește 15 ani de existență.

La ora 7.00 eMAG a dat startul ofertelor de ziua eMAG.

Ofertele sunt AICI. 

Reducerile eMAG au fost anunțate în dimineața zilei de marți, 6 decembrie.

Dacă anul trecut emag.ro a sărbătorit ziua eMAG pe 7 decembrie, în acest an ziua eMAG este cu o zi mai devreme, pe 6 decembrie.

În acest an, eMAG a anunțat că va oferi de ziua eMAG reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei. Anul trecut, campania de ziua eMAG a început în jurul orei 7.30 dimineața.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

În campania de reduceri oferite de ziua eMAG sunt incluse și laptopuri de la diferite branduri: Lenovo, ASUS, Dell, HP, Acer, Apple sau Toshiba.

Ofertele de ziua eMAG 6 decembrie sunt disponibile pentru diferite laptopuri: pentru acasă, pentru birou, de business, de gaming, ultrabook sau 2 în 1.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri.

În plus, pe 6 decembrie, clienții emag.ro vor avea parte și de o surpriză de ziua eMAG: cardurile-cadou.

Ziua eMAG laptopuri Acer

1. Laptop Acer Aspire ES1-531-C126 cu procesor Intel® Celeron® N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6″ HD, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics.

Privitul la ecran vă obosește ochii? Seria Aspire ES este prevăzută cu Acer BluelightShield TM pentru reducerea oboselii ochilor (ecranul are 4 moduri inteligente). O unitate de disc optică integrată opțională este compatibilă M-DISC™* și vă permite să vizionați, să partajați și să vă salvați datele cu ușurință.

Tehnologia de respingere a palmei și caracteristica de apropiere a degetelor pentru mărire vă oferă un control permanent. Tastatura Acer Chiclet Keyboard oferă o lungime ideală a cursei și un feedback tactil solid, pentru o experiență fiabila și de mare sensibilitate.

Modelele din seria Aspire ES sunt construite pentru muncă și distracție. Porturile USB 3.0 și HDMI sunt poziționate convenabil, în spatele dispozitivului, iar un ecran LCD TFT HD CineCrystal cu iluminare de fundal cu LED-uri arată senzațional oriunde.

Ziua eMAG laptopuri – Toate reducerile la laptopuri de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag laptopuri 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG laptopuri HP

2. Laptop HP 250 G5 15.6″, HD, Procesor Intel® Celeron® Dual Core N3060 (2M Cache, up to 2.48 GHz), 4GB, 500GB, GMA HD 400, FreeDos, Intel vPro, 3-cell.

Laptopul HP are procesor Intel, model N3060, două nuclee și o frevență a procesorului de 1,6 GHz. Displayul este LED backlight, cu diagonala de 15,6 inchi, iar rezoluția este de 1.366 X 768. Formatul displayului este HD, iar ecranul are tehnologie anti-glare.

Capacitatea memoriei RAM este de 4 GB, iar capacitatea de stocare de 500 de GB. De asemenea, laptopul HP are o unitate de citire / scriere DVD-RW, cameră web și cititor de carduri. Carduri suportate: SD,SDHC, SDXC.

Laptopul are dimensiunile 384.3 x 24.3 x 254.6 mm și cântărește 1,96 kg.

Ziua eMAG laptopuri – Toate reducerile la laptopuri de ziua eMAG sunt AICI.

Ziua eMAG laptopuri Lenovo

3. Laptop Lenovo B50-80, i3-5005U, 1TB HDD, 4GB DDR3, DVDRW, HD Fingerprint
Ecranul optional ofera imagini luminoase si clare, in format de ecran lat 16:9 si la rezolutie Full HD (1920 x 1080) sau HD (1366 x 768).

Laptopul Lenovo are o grafică avansată: fie că alegeți tehnologia grafică integrată Intel® HD, NVIDIA® GeForce® sau AMD Radeon™, vă veți bucura de imagini uimitoare pe dispozitivul B50.

Cu acest laptop veți beneficia de transfer rapid de date: mutați date între B50 și alte dispozitive rapid, cu USB 3.0 SuperSpeed. Aceasta este până la de 10 ori mai rapidă decât tehnologiile USB anterioare.

Laptopul are ieșire HDMI pentru a vă conecta ușor la televizor sau la monitor, pentru o vizualizare de înaltă definiție pe un ecran mare.

Tastatura AccuType cu taste izolate este proiectată ergonomic, pentru a face tastarea mai confortabilă și a reduce erorile.

Ziua eMAG laptopuri – Toate reducerile la laptopuri de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag laptopuri 6 decembrie
Foto: emag.ro