Ziua eMAG frigidere. Prețurile mici te ajută să te pregătești de iarnă

ziua emag frigidere 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG frigidere. În 2016, emag.ro sărbătorește ziua eMAG pe 6 decembrie, printr-o campanie uriașă de reduceri la mii de produse. Magazinul online a anunțat că pe 6 decembrie va oferi reduceri totale în valoare de 10 miloane de lei. În ofertă sunt incluse cadouri, parfumuri, haine, electronice, electrocasnice mari precum frigiderele, dar și electrocasnice mici.

La ora 7.00 a început ziua eMAG.

Ofertele sunt AICI.

Ziua eMAG a debutat în dimineața zilei de marți, 6 decembrie. Anul trecut, ziua eMAG a început în jurul orei 7.30.

Și anul trecut, când emag.ro a sărbătorit ziua eMAG pe 7 decembrie, cel mai mare magazin online din România a oferit reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la frigidere, combine frigorifice și congeloatoare.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice la reducere

De ziua eMAG magazinul emag.ro are reduceri interesante și la frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, frigidere cu două uși, frigidere cu o ușă, frigidere side by side, frigidere cu o ușă incorporabile, combine frigorifice incorporabile.

eMAG are reduceri la frigidere Arctic, Gorenje, Beko, Whirlpool, Bosch, Samsung, Sharp, Hotpoint, Liebherr, Electrolux, Indesit, Zanussi, LG, Heinner, Siemens, Hansa sau Daewoo.

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice Beko

1. Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, înălțimea de 201 cm, dispenser apă.

Funcția specială Active Fresh Blue Light menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră, activă permanent în interiorul frigiderului. Astfel crește durata de conservare și nivelul de vitamine al fructelor și al legumelor.

Aparatul frigorific Beko are un display incorporat pe ușa combinei frigorifice cu funcționalitate multiplă: înregistrare și redare de mesaje vocale, timp de înregistrare de 60 sec, timer (alarmă) și ceas.

Garnitura de pe uși, montată pentru etanșare, conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
Mânerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigură un nivel sporit de igienă.

Combina frigorifică Beko face parte din clasa energetică A+. Aparatele frigorifice din clasa energetică A+ consumă cu până la 24% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A.

Ziua eMAG frigidere – Toate reducerile la frigidere și combine frigorifice de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag frigidere 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice Arctic

2. Frigider cu două uși Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, înălțime de 159,8 cm.

Frigiderul oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.

Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. Astfel, puteți schimba când vreți temperatura de păstrare a alimentelor.

Frigiderele Arctic permit folosirea eficientă a spațiului interior, în funcție de nevoile proprietarilor. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și numărul recipientelor depozitate. Frigiderul va avea întotdeauna suficient spațiu.

De asemenea, frigiderul are uși reversibile, oferindu-vă posibilitatea de a monta ușile în modul cel mai convenabil pentru bucătăria dumneavoastră. Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific.

Ziua eMAG frigidere – Toate reducerile la frigidere și combine frigorifice de ziua eMAG sunt AICI.

ziua emag frigidere 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG frigidere și congelatoare Whirlpool

3. Congelator Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+.

Cu ajutorul clasei de eficiență A+ vă puteți bucura de reducerea consumului. Ușa este reversibilă și poate fi deschisă din stânga sau din dreapta, în funcție de cum vă convine.

Spațiul interior este ideal organizat: congelatorul Whirlpool conține 4 sertare unde puteți depozita pachete de hrană. În plus, sertarele transparente vă permit să vizualizați alimentele fără a le mai căuta.

Ziua eMAG frigidere – Toate reducerile la frigidere și congeloatoare de ziua eMAG sunt AICI.