Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat pe emag.ro, evomag.ro, flanco.ro și cel.ro

vinerea neagră 2016 reduri mașini de spălat black friday 2016
Foto: flanco.ro / emag.ro / evomag.ro / cel.ro

A început Black Friday la eMAG. Ofertele sunt AICI.

Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat. Black Friday este aici, iar magazinele online emag.ro, flanco.ro, evomag.ro și cel.ro anunță reduceri-șoc la mașini de spălat de la diferite branduri. Mașinile de spălat pot fi cumpărate acum la prețuri extrem de avantajoase.

Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la mașini de spălat de Vinerea Neagră 2016:

Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat – Reduceri mașini de spălat eMAG

1. Magazinul online eMAG.ro are reduceri de până la 45% la diferite tipuri de mașini de spălat de Vinerea Neagră 2016: uscătoare de rufe, mașini de spălat slim, mașini de spălat rufe incorporabile, mașini de spălat cu încărcare frontală sau verticală, mașini de spălat cu uscător, dar și la coșuri pentru rufe, ligheane, detergenți și soluții de curățat.

De asemenea, mașinile de spălat alfate la ofertă au o capacitate diferită, de la cele de sub 5 kilograme, până la cele care au o capacitate de peste 8 kilograme.

eMAG are reduceri la mașini de spălat de la brandurile Whirlpool, Beko, Electrolux, Indesit, Samsung, Miele, Bosch, Arctic, Hotpoint, LG, Gorenje, Siemens, Sharp, AEG, Hansa, Daewoo, Heinner, Candy.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mașini de spălat de pe eMAG.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat – Reduceri mașini de spălat Flanco

2. De Vinerea Neagră 2016, magazinul online flanco.ro are reduceri de până la 40% la mașini de spălat ale brandurilor Arctic, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Haier, Hotpoint, Indesit, LG, Miele, Samsung, Siemens, Vision Clean, Whirlpool.

Mașinile de spălat incluse de flanco.ro în campania de Black Friday 2016 sunt mașini de spălat cu uscător, mașini de spălat semiautomate sau mașini de slăpat slim.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mașini de spălat de pe flanco.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat – Reduceri mașini de spălat Evomag

3. Și evomag.ro participă la Vinerea Neagră 2016, având o serie de reduceri foarte mari la mașini de spălat.

Evomag are reduceri și de peste 800 de lei la unele produse.

Arctic, Ardo, Beko, Bosch, Candy, Fagor, Gorenje, Haier, Heinner, Hotpoint, Indesit, IT Wash, LG, Samsung, Sharp, Uniqline sau Zanussi se numără printre brandurile incluse de evomag în campania de reduceri de Black Friday 2016.

Cei interesați să își cumpere în această perioadă o mașină de spălat nouă pot alege dintre numeroase modele care au reduceri-șoc de Vinerea Neagră 2016. Iată câteva dintre caracteristicile pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți o mașină de spălat: tipul de încărcare (frontal sau vertical), viteza de centrifugare (aceasta poate varia destul de mult, de la 800 de rpm la 1.600 de rotații pe minut), capacitatea de încărcare (de la 5 la 12 kilograme), clasa de eficiență energetică (de la B la A+++) sau numărul de programe.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mașini de spălat de pe evomag.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Vinerea Neagră 2016 Mașini de spălat – Reduceri mașini de spălat Cel.ro

4. De Vinerea Neagră 2016, cel.ro are sute de mașini de spălat la reducere.

Cel.ro a inclus în campania de reduceri de Vinerea Neagră 206 mașini de spălat automate, semiautomate, cu sau fără uscător, cu încărcare frontală sau verticală, cu viteză de centrifugare de la 800 rpm la 1.600 rpm și cu o capacitate de spălare de la 1 kg de haine până la 9 kg.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mașini de spălat de pe cel.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Iată câteva mașini de spălat pe care să le aveți în vedere de Vinerea Neagră 2016:

1. Mașina de spălat rufe Slim Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++.

Mașinile de spălat Beko sunt prevăzute cu până la 16 programe de spălare. Programul Baby Protect asigură performanțe superioare la spălare și limpezire. Conceput pentru îmbrăcămintea ce necesită un tratament special, se recomandă mai ales în cazul hăinuțelor pentru bebeluși și persoanelor cu pielea sensibilă sau alergică.

Un alt program extrem de util este Dark care, special pentru hainele de culoare închisă, sintetice sau din bumbac. Programul previne decolorarea hainelor și păstrează intensitatea culorilor ca noi.

Mai mult, Beko a conceput un program de spălare dedicat, care menține cămășile ca noi după mai multe spălări. Acest program utilizează mișcări mai puține și mai delicate, în timp ce temperatura este setată la maximum 40°C pentru a preveni deteriorarea cămășilor și a prelungi durata lor de utilizare.

vinerea neagră 2016 mașini de spălat black friday 2016
Foto: emag.ro

2. Mașina de spălat rufe Arctic EF6100A+, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A+ păstrează detergentul în mașina de spălat până în momentul clătirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibilă este folosită la maximum, sistemul aducându-ți economii de până la 5,5 kg de detergent în fiecare an, alături de o economie substanțială de apa și energie electrica.

Design S-Shape al pereților laterali ai mașinii de spălat reduce nivelul de vibrații din timpul spălării. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic îți va asigura un minimum de zgomot și un maximum de eficiență!

Clasa energetică garantează o economie substanțială de energie față de mașinile din clasa A. Prin urmare, economisești vizibil cu fiecare factură.

vinerea neagră 2016 mașini de spălat black friday 2016
Foto: flanco.ro

3. Mașina de spălat rufe Indesit IWSC51051CECO 5 kg 1000rpm A+.

Cu opţiunea Eco Time nu mai trebuie să aşteptaţi să se adune rufe pentru o sarcină completă, această opţiune poate fi folosită ori de câte ori doriţi să spălaţi rapid o sarcină mai mică. Puteţi spăla astfel o sarcină de până la 3 kg, formată din rufe uşor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt şi folosind până la 40% mai puţină apă şi energie.

În plus, opţiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice şi Jeans, permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apă şi unei eficienţe mai bune a acţiunii mecanice a coşului pentru rufe.

vinerea neagră 2016 mașini de spălat black friday 2016
Foto: cel.ro

Iată unde găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de Vinerea Neagră 2016:

eMAG.ro
flanco.ro
evomag.ro
cel.ro