Vinerea Neagră 2016. Lista magazinelor cu oferte la electronice de Black Friday

Vinerea Neagră 2016
Vinerea Neagră 2016

Marile magazine online pregătesc cu multă vreme înainte Vinerea Neagră 2016. Anul acesta, sărbătoarea Black Friday va fi organizată pe 18 noiembrie. În Statele Unite, de exemplu, țara care a inventat această sărbătoare a cumpărăturilor, Vinerea Neagră 2016 va fi, ca de fiecare dată, în ultima vinere din luna noiembrie.

Până acum, Black Friday a fost organizat mai devreme cu o săptămână. Explicația a fost că ultima vinere din luna noiembrie a fost foarte apropiată de Ziua Națională, zi nelucrătoare.

Astfel, ar exista riscul ca mulți oameni să fie plecați, să nu fie acasă pentru a-și primi comanda, fie firmele de curierat rapid să nu poată lucra la capacitate maximă pentru că Ziua Națională ar putea fi liberă pentru o parte dintre angajați.

eMAG a anunțat în urmă cu două săptămâni mai multe detalii despre Vinerea Neagră 2016. „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă, mai anunță cei de la eMAG.

La eveniment vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

Vinerea Neagră 2016. Bilanțul de anul trecut

Și evoMAG a anunțat că reducerile de anul acesta din perioada de Vinerea Neagră 2016 vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe site-ul magazinului. Spre exemplu, clienţii vor putea să cumpere televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un preţ redus la jumătate, şi laptopuri începând cu 799 lei.

Anul trecut, eMAG.ro a anunțat cele mai mari vânzări. Anul trecut, de Vinerea Neagră, au fost comandate 602.000 de produse, în valoare de 202 de milioane de lei. În premieră, mobilul a depășit desktopul, având 51% dintre cele 5,579 de milioane de vizite de pe site-ul eMAG. Vârful a fost de 370.000 de clienți simultan pe site.

Au vândut: 41.000 telefoane mobile, 29.000 de televizoare, 22.000 de parfumuri, 18.600 de jucării, 13.400 de laptopuri, 13.000 de plăci, perii și uscătoare de păr, 12.000 de anvelope, 9.000 de frigidere, 2.000 de smartwatch-uri, 60 de tone de mâncare pentru animale.

Lista magazinelor cu produse electronice și electrocasnice care participă la Vinerea Neagră 2016. Vezi ofertele:
eMAG
Flanco.ro
abdcomputer.ro
Evomag
Cel.ro
Interlink
PC-Shop.ro