Vinerea Neagră 2016 la eMAG. Când va fi, ce știm, la ce ne așteptăm de Black Friday

vinerea neagra 2016 la emag reduceri black friday 2016
Black Friday 2016 la eMAG

Vinerea Neagră 2016 la eMAG va fi organizată în data de 18 noiembrie 2016, adică în penultima zi de vineri din această lună a marilor reduceri. La eMAG, Black Friday durează o singură zi.

În acest articol, încercăm să îți spunem cam ce va fi de Vinerea Neagră 2016 la eMAG și să îți prezentăm și câteva oferte foarte bune pe care magazinul le are în prezent, chiar înainte de Black Friday.

În primul rând, trebuie să știi că toate ofertele de Vinerea Neagră 2016 de pe eMAG vor fi disponibile AICI.

Vinerea Neagră 2016 la eMAG – când va fi

Cum am spus mai sus, eMAG organizează Vinerea Neagră 2016 în data de 18 noiembrie. Ca în fiecare an, în noaptea dinainte de Black Friday eMAG o să afișeze pe site o pagină în care ne va prezenta câteva informații despre ofertele care vor începe să curgă în dimineața de 18 noiembrie 2016.

Vinerea Neagră 2016 la eMAG va începe aproape sigur la orele dimineții, undeva după ora 7 (cel puțin așa s-a întâmplat în ultimii doi ani). eMAG, care organizează Black Friday încă din 2011, obișnuiește ca în noaptea dinaintea evenimentului de reduceri să trimită un catalog cu ofertele care vor fi live, active de Vinerea Neagră. Această comunicare cu utilizatorii se va face prin newsletterul eMAG, dar și prin pagina de Facebook a magazinului.

Ce știm despre Vinerea Neagră 2016 la eMAG

Primul lucru pe care îl știm despre Vinerea Neagră 2016 la eMAG este că va fi un record de produse la ofertă. A spus-o chiar managerul general al eMAG, Tudor Manea, care a anunțat și că eMAG a depășit anul acesta pragul de un milion de produse listate pe site. La momentul Black Friday 2015, colecția eMAG era de circa 500.000 de produse.

În 2016, sute de mii dintre produsele de pe eMAG vor fi la ofertă de Vinerea Neagră. Televizoare, electrocasnice, telefoane, laptopuri, tablete, mobilier de casă și grădină, decorațiuni, saltele, lenjerii, jucării, cărți, haine, încălțăminte, produse auto, produse de pet shop, cosmetice, alimente, biciclete și chiar mașini – sunt doar câteva dintre categoriile de produse la care eMAG va avea reduceri mari de Black Friday.

La ce ne așteptăm de Vinerea Neagră 2016 la eMAG

Anul trecut, eMAG a avut o noutate: s-au putut cumpăra lingouri de aur. În fond, clienții erau îndemnați să facă o investiție. Au fost și mașini și automobile, motociclete și ATV-uri vor fi cu aproape sigur și de Vinerea Neagră 2016 la eMAG.

Însă reducerile cele mai râvnite vor fi cu siguranță cele de la telefoane, laptopuri, televizoare și electrocasnice (mașini de spălat, frigidere, incorporabile, aragazuri, plite, hote șamd). Ne așteptăm la reduceri mari la produsele Apple, de la telefoane și ceasuri inteligente la laptopuri și sisteme de tip desktop. Producători mari de televizoare – ca Samsung, LG sau Philips – vor veni la rândul lor cu oferte speciale de Black Friday 2016 la eMAG.

Este însă un moment excelent să vă gândiți la viitor, la anul 2017. De Vinerea Neagră 2016 la eMAG veți găsi cu siguranță câteva super-oferte la aparate de aer condiționat. Prețul va fi greu de bătut la anul (pe lângă că este Black Friday, chiar și prețul întreg de extra-sezon la aceste aparate este mult mai mic decât primăvara și vara).

Chiar și în perioada dinainte de Vinerea Neagră 2016 la eMAG, magazinul are o serie de mari oferte. Promoțiile sunt grupate AICI, dar nouă ne-au atras atenție și reducerile la electrocasnice (de aici), la produse auto (aici) și introducerea la vânzare a încă 20.000 de articole fashion (aici).