Vinerea Neagră 2016. Prețuri excelente la frigidere și combine frigorifice la eMAG, Flanco, Evomag și Cel

vinerea neagră 2016 reduceri frigidere black friday 2016
Foto: emag.ro / evomag.ro / flanco.ro

A început Black Friday la eMAG. Ofertele sunt AICI.

În cadrul campaniei Vinerea Neagră 2016, magazinele online emag.ro, flanco.ro, evomag.ro și cel.ro au reduceri foarte mari la frigidere, combine frigorifice, congelatoare și lăzi frigorifice de la diferite branduri.

Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la frigidere și combine frigorifice de Vinerea Neagră 2016:

Vinerea Neagră 2016 – Reduceri frigidere eMAG

1. De Vinerea Neagră 2016 magazinul online eMAG.ro are reduceri la frigidere, aparate frigorifice, combine frigorifice sau la aparate frigorifice incorporabile.

Oferta include diferite tipuri de aparate frigorifice, de la cele cu un votum net de 100 de litri până la cele cu un volum de 400 de litri.

În oferta de reduceri eMAG de Black Friday 2016 sunt incluse și frigidere cu două uși, frigidere cu o ușă, congelatoare, frigidere side by side, lăzi frigorifice, frigidere cu o ușă incorporabile, vitrine frigorifice și alte accesorii pentru frigidere.

Oferta eMAG de Vinerea Neagră 2016 include frigidere și aparate frigorifice de la următorii producători: Arctic, Gorenje, Beko, Whirlpool, Bosch, Samsung, Sharp, Hotpoint, Liebherr, Electrolux, Indesit, Zanussi, LG, Heinner, Siemens, Hansa și Daewoo.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe eMAG.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Vinerea Neagră 2016 – Reduceri combine frigorifice Flanco

2. Flanco.ro are sute de aparate frigorifice la reducere de Vinerea Neagră 2016, de la combine frigorifice la congelatoare și frigidere side by side.

Cei care vor să își cumpere o combină frigorifică de Black Friday 2016 au ocazia de a beneficia de reduceri uriașe la o mulțime de aparate frigorifice extrem de diverse. În ofertă sunt incluse combine frigorifice cu un volum ce variază de la 100 la 600 de litri, care au sisteme de răcire NO FROST pentru frigider și/sau congelator, sistem de dezghețare pentru frigider, precum și uși reversibile și un număr suficient de mare de rafturi și de compartimente în congelator.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe flanco.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Vinerea Neagră 2016 – Reduceri aparate frigorifice Evomag

3. Evomag.ro participă la Vinerea Neagră 2016 cu sute de aparate frigorifice de la brandurile: Altus, Arctic, Ardes, Beko, Candy, Caso, Haier, Heinner, Hoover, Hotpoint, Indesit, LDK, LG, Midea, Oursson, Samsung, Studio Casa, Uniqline, Whirlpool, Zanussi sau Zass.

Iată câteva tipuri de aparate frigorifice incluse de evomag.ro în campania de reduceri de Vinerea Neagră 2016: combine frigorifice, lăzi frigorifice, frigidere cu o ușă, frigidere cu două uși, congelatoare, mașini de făcut cuburi de gheață etc.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe evomag.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

4. De Black Friday 2016, cel.ro are sute de produse incluse în campania de reduceri.

Mini frigiderele, congelatoarele și combinele frigorifice spațioase pot fi cumpărate acum la prețuri extrem de avantajoase.

Printre brandurile incluse în campania Vinerea Neagră 2016 se numără Albatros, Arctic, Beko, Bosch, Candy, Caso, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Haier, Hansa, Heinner, Hoover, Hotpoint, Indesit, LDK, LG, Liebherr, Miele, Oursson, Samsung, Samus, Siemens, Studio Casa,Whirlpool, Zanussi sau Zass.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe cel.ro cu ocazia campaniei Vinerea Neagră 2016.

Iată câteva dintre televizoarele pe care să le aveți în vedere de Vinerea Neagră 2016:

1. Combina frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, înălțime de 181,4 cm, oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A. Te bucuri de funcțiile frigiderului tău, cu un consum redus de energie.

Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. Poți schimba când vrei temperatura de păstrare a alimentelor.

Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate. Frigiderul acesta va avea întotdeauna suficient spațiu.

vinerea neagră 2016 frigidere black friday 2016
Foto: emag.ro

2. Combina frigorifică Whirlpool BLF 5121 WH, 271 l, Clasa A+.

Tehnologia Al 6-lea Simț Whirlpool din aparatele electrocasnice de răcire (atât frigidere, cât și congelatoare) ajustează în permanență schimbarile de temperatură, simțind, adaptând și controlând temperatura pentru a se asigura că alimentele dvs. arată, miros și au un gust proaspăt.

vinerea neagră 2016 frigidere black friday 2016
Foto: flanco.ro

3. Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA/EF, 308 l, No Frost, Clasa A+.

Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.

Având o deschidere mai mare decât compartimentele convenţionale de congelator, compartimentul cu deschidere completă uşurează organizarea şi scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase, ca de exemplu o cuvă de 10 litri cu îngheţată. Compartimentul se extinde în afară pentru o utilizare optimă a spaţiului şi, datorită designului acestuia, puteţi deschide compartimentul cu deschidere completă chiar dacă uşa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.

Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun doar de două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim. În plus, vă veţi bucura de liniştea interioară adusă de facturile reduse de energie şi de garanţia de 10 ani.

vinerea neagră 2016 frigidere black friday 2016
Foto: evomag.ro

Iată unde găsiți întreaga listă de reduceri la aparate frigorifice de Black Friday 2016:

eMAG.ro
flanco.ro
evomag.ro
cel.ro