Vinerea Neagră 2016. Bilete de avion la 1 euro pe vola.ro

A început Black Friday la Vola. Ofertele sunt AICI.

De Vinerea Neagră 2016 prețurile la bilete de avion scad incredibil de mult pe vola.ro. Dacă ați așteptat întregul an pentru a cumpăra bilete de avion ieftine pentru acest final de an sau pentru anul 2017, Black Friday 2016 este momentul ideal în care să le achiziționați.

Site-ul vola.ro a anunțat că participă la Vinerea Neagră 2016 și că pe 18 noiembrie va scoate la vânzare peste 600 de bilete de avion, city break-uri și vacanțe cu reduceri de până la 90%.

Cei de la Vola.ro au planificat o super campanie de Vinerea Neagră 2016, cu până la 600 de bilete de avion și pachete turistice reduse.

Vola are 6 destinații cu bilete de avion de la 1 euro.

Oferta este disponibilă AICI.

Vinerea Neagră 2016 Vola.ro Bilete de avion, dus-întors, de la 1 euro

Vola.ro scoate la bătaie bilete de avion de la 1 euro dus-întors (preț final) pentru 6 destinații. Turiștii care vor urmări site-ul Vola.ro vor putea călători la Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona cu prețuri începând de la 1 euro biletul de avion.

Toate biletele de avion ieftine de la vola.ro pot fi cumpărate de AICI.

De Vinerea Neagră 2016, zborurile cu avionul vor fi mai ieftine ca niciodată, a anunțat vola.ro.

Toate biletele de avion și ofertele vola.ro sunt disponibile AICI.

Ofertele vor fi active în dimineața zilei de 18 noiembrie, însă este bine ca cei care și doresc să prindă ofertele să aleagă din timp destinațiile și să fie pregătiți.

Vinerea Neagră 2016. Bilete de avion ieftine pe vola.ro

De Black Friday 2016, Vola.ro are oferte la destinații populare, destinații romantice, orașe populare în rândul turiștilor, orașe europene, destinații din afara Europei, la conxiuni smart spre orașe greu accesibile și discounturi la zboruri intercontinentale.

Prin urmare, de Vinerea Neagră 2016 puteți să vă cumpărați nu numai electronice, electrocasnice, haine sau parfumuri la preț redus, ci și vacanțe, city break-uri și bilete de avion la prețuri mult mai mici decât de obicei.

Vola.ro a anunțat că, de Vinerea Neagră 2016, cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre destinații europene.

Promoții la bilete de avion ieftine pe vola.ro vor fi active în ziua de vineri, 18 noiembrie. Pentru a avea șanse cât mai mari de a prinde promoția dorită, vola.ro recomandă­ plata cu cardul.

Toate ofertele de Vinerea Neagră 2016 sunt disponibile la acest link.

Vinerea Neagră 2016. Vola vine cu prețuri-șoc de Black Friday 2016

Pe siteul vola.ro găsești atât oferte pentru bilete de avion low cost, cât și bilete pentru companiile de linie. Dacă vrei să îți organizezi singur vacanța, tot pe vola.ro poți găsi cazare la hoteluri din toată lumea, precum și servicii de închirieri mașini și transferuri de la și înspre aeroport, precum și asigurări medicale de călătorie.

Printre destinațiile cele mai populare printre români se numără Roma, Londra, Madrid, Berlin, Bruxelles, Milano, Bologna, Frankfurt, Dortmund, Amsterdam sau Atena.

Pe vola.ro sunt disponibile atât zboruri cu plecare din București, precum și zboruri cu plecare din alte orașe din România, ca de exemplu Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași, operate de companii low-cost precum Wizz Air, Blue Air sau Ryanair, dar și de companii de linie.

AICI găsiți toate biletele de avion ieftine scoase la vânzare de Vinerea Neagră 2016

De asemenea, oferta vola.ro include și bilete de avion ieftine pentru curse interne: Cluj-Napoca – Timișoara, Cluj-Napoca – București, București – Cluj-Napoca, Timișoara – București, București – Timișoara.

Siteul de bilete de avion și vacanțe monitorizează cele peste 1 milion de căutări pentru bilete de avion făcute pe vola.ro în fiecare lună pentru a identifica cele mai mici tarife pentru cele mai populare destinații.

Toate ofertele vola.ro de Black Friday 2016 sunt disponibile AICI.