eMAG.ro Vinerea Neagră 2015. Care sunt cele mai mari reduceri la produse Apple

eMAG.ro Vinerea Neagră 2015. Cel mai important magazin online din România face super-reduceri la produse Apple de Black Friday 2015.

În acest articol, vă propunem o listă scurtă cu sugestii la produse Apple, printre care iPhone, MacBook sau iPad. Multe dintre aceste produse vor beneficia de reduceri uriașe de preț de Vinerea Neagră 2015 la eMAG.ro.

Găsiți întreaga listă cu oferte de Black Friday 2015 eMAG.ro AICI.

eMAG.ro Vinerea Neagră 2015. Oferte iPhone

În 2014, de Black Friday, eMAG a bătut recordurile la vânzări de iPhone 5S, pe care l-a comercializat la un preț-bombă de 1.500 de lei. Mii și mii de oameni au profitat de ofertele de Vinerea Neagră, iar în acest an se așteaptă chiar și mai multe comenzi.

De Black Friday 2015, eMAG.ro va reduce, cel mai probabil, prețul noilor modele Apple iPhone 6S.

În prezent, un astfel de telefon are un preț de peste trei mii de lei, însă este aproape imposibil ca magazinul online să nu taie din el.

Pentru toate ofertele iPhone de pe eMAG.ro, intrați AICI.

De asemenea, de Vinerea Neagră 2015, eMAG. oferă discount-uri consistente la accesorii pentru telefoanele Apple.

Găsiți câteva dintre ele AICI.

eMAG.ro Vinerea Neagră 2015. Oferte MacBook

Laptopurile Apple sunt văzute a fi printre cele mai performante de pe piață. Cu toate că prețurile MacBook-urilor sunt destul de piperate, astăzi, de Black Friday 2015, eMAG promite discount-uri istorice.

Puteți profita de reduceri printr-un simplu click AICI.

Dacă vă doriți un laptop Apple, vă recomandăm modelele MacBook Air 13 sau MacBook Pro 13, care beneficiază deja de reduceri de preț, însă eMAG păstrează secretul pentru Vinerea Neagră, care va începe, cel mai probabil, la primele ore ale dimineții ale zilei de mâine.

Găsiți cele mai bune oferte de Black Friday 2015 eMAG la laptopuri Apple AICI.

eMAG.ro Vinerea Neagră 2015. Oferte iPad

Pentru cei care preferă tabletele Apple, eMAG.ro oferă reduceri consistente.

După vânzări foarte bune și anul trecut, de Black Friday 2015 sunt așteptate scăderi considerabile de preț, mai ales că piața tabletelor a pierdut teren în ultima vreme.

Vinerea Neagră 2015. 100 de magazine online cu reduceri de Black Friday

În prezent, un model mai vechi iPad Air costă undeva peste 1.500 de lei, în timp ce un iPad Air 2, cu o memorie mult îmbunătățită și un design ușor modernizat, are un preț de pornire de 2.500 de lei.

De Black Friday 2015, eMAG.ro va reduce mult aceste prețuri, astfel că fiți pe fază!

Pentru a profita de reducerile de Vinerea Neagră 2015 eMAG.ro, intrați AICI.