VIDEO Un bărbat a fost dus pe capota mașinii un kilometru în centrul Capitalei

Un clip postat pe rețeaua de socializare Facebook arată cum un bărbat este dus pe capota unei mașini până aproape de intersecția din Piața Romană, unde automobilul încetinește la semafor.

Bărbatul, Robert Ștefan, spune pe rețeaua de socializare că a ajuns pe capota mașinii după ce a avut un conflict verbal cu persoana care se afla la volan.

„Am fost lovit pe dreapta spate de către această minunată femeie în fața magazinului Unirea… am încercat să vorbesc cu ea în trafic, spunându-i că m-a lovit și că ar fi bine să oprească, să facem schimb de acte. Ea nu recunoștea nimic și pleacă mai departe”, spune tânărul, care ar fi reușit să o oprească din nou în zona hotelului Intercontinental.

Femeia ar fi refuzat să discute cu el și când s-a pus în fața mașinii, femeia a accelerat. „Neavând unde să mă feresc am fost luat pe capotă și femeia nu s-a oprit decât atunci când în trafic a fost blocată de alți participanți șoferi și de către un Logan plin cu polițiști civili.

La verificarea actelor s-a constatat că femeia are de ceva timp permisul expirat”, mai povestește cel care a postat clipul și adaugă că aceasta era cu un copil în mașină, pe care l-a dus la școală și a promis că se întoarce ca să facă schimb de acte pentru accident.

Șoferița nu s-ar fi întors. „Am sunat-o să o întreb când ajunge, iar ea mi-a zis: Ahhh… păi eu am ajuns acasă și m-am schimbat deja… dacă doriți să ne vedem fac un efort și mă schimb și vin acolo să vorbim. A ajuns într-un final în fața secției 1 de Poliție, unde eram parcat.

Surpiză! A apărut cu soțul și nu am mai vorbit nimic… au intrat în secția de poliție pentru a-mi depune plângere penală pentru distrugere că cică i-am crăpat parbrizul în timp ce eram agățat de ștergătoare. (…) Abia acum conștientizez ce se întâmpla dacă nu mă puteam ține de ștergătoare!”, mai spune bărbatul.

Filmarea fost făcută de un alt participant la trafic.

Posted by Robert Stefan on Wednesday, November 11, 2015

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.