Veranda Mall. Unde se află și ce magazine are noul mall din București

veranda mall spatii verzi

Din 27 octombrie, Bucureștiul va avea un nou mall. Veranda Mall se deschide în zona Bucur Obor, din sectorul 2 al Bucureștiului.

Veranda Mall va fi al doilea mall deschis în București în această toamnă, după ce ParkLake, din Titan, a fost inaugurat în septembrie.

Mallul din zona Bucur Obor va avea circa 30.000 de metri pătrați, potrivit informațiilor zf.ro. Cele mai mari magazine din noul mall vor fi Carrefour (supermarketul va măsura 10.000 de metri pătrați și va ocupa o treime din Veranda Mall) și H&M (2.200mp).

Alte 100 de magazine, restaurante și cafenele se vor mai afla în Veranda Mall. Printre acestea se numără: C&A, Altex, CCC, Deichmann, Piazza Italia, Pimkie.

Parcarea va avea 1.200 de locuri. Spațiul verde de lângă mall măsoară 15.000 de metri pătrați. Iarba, lângă mall se va afla un patinoar și va fi deschis un târg de sărbători.

Investiția totală în Veranda Mall s-a ridicat la 60 de milioane de euro.

localizare-veranda-mall veranda-mall-vedere veranda-mall

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă mai jos, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.