Unul dintre cele mai iubite festivaluri pentru tineri, confirmat și anul acesta

Padina Fest
Afiș festival Padina Fest Foto: Facebook Padina Fest

Iubitorii de muzică bună și de activități în aer liber sut așteptați pentru al șaselea an la unul dintre cele mai iubite festivaluri pntru tineri din România, Padina Fest.

La sfârșitul lunii iulie, între 23 și 26 iulie, tinerii și nu numai sunt așteptați pe Platoul Bucegi pentru patru zile de distracție și de amintiri de neuitat.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest și pentru ediția din 2015 a festivalului, care se va desfășura la 1500 m altitudine, informează organizatorii evenimentului.

În timpul zilei, participanții vor putea să își petreacă timpul cu evenimente sportive și activități recreaționale: Maratonul Bucegillor, cățărări pe stâncă, rapel sau tiroliene, dar și ateliere de aventură.

Serile vor fi dedicate concertelor și câteva dintre cele mai îndrăgite formații românești vor susține concerte. Pe 24 iulie, Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backtabbers, Firma și Niște Băieți vor urca pe scenă, în timp ce sâmbătă seara, Șuie Paparude va cânta la Padina Fest, iar trupa Firkin din Irlanda îi va încânta pe participanți cu un concert pe ritmuri irlandeze.

Pentru diminețile de sâmbătă și duminică, Filarmonica Muntenia va pregăti un program special pentru participanți, iar alți artiști vor fi confirmați în următoarea perioadă.

Un abonament pe myticket.ro costă 50 de lei, în timp ce participanții care vor să stea doar în anumite zile ale festivalului trebuie să plătească pentru joi 15 lei, pentru ziua de vineri 35 de lei, iar pentru sâmbătă 35 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.