Un tren CFR care mergea la Aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp mai bine de o oră

tren cfr otopeni

Foto: Captură YouTube (Valter Patrik)

Un tren CFR care mergea la Aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp mai bine de o oră, după ce un alt tren s-a defectat și a blocat linia.

În jurul orei 8:38 dimineața, trenul 7038, care circula de la București Nord la Urziceni, s-a defectat și a rămas blocat între stațiile Pajura și Mogoșoaia, a informat CFR SA.

Din acest motiv, nici trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) nu au mai putut să se deplaseze, așa că au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura s-a reluat după mai bine de o oră, începând cu 9:45, după retragerea automotorului defect în stația Mogoșoaia.

„Adresăm scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate pe relația București Nord – Aeroport și retur și și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea în condiții normale a traficului spre și dinspre Aeroport”, a transmis CFR SA într-un comunicat de presă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version