Un șofer de autobuz a bătut un biciclist care făcea livrări: „M-a lovit cu picioarele în coaste. A durat vreo 10 minute”

șofer stb biciclist

Sursa: Captură Facebook Răzvan Marius Șeitan

Un șofer al unui autobuz al Societății de Transport București a bătut marți după-amiaza un biciclist care făcea livrări. Scenele au fost filmate de un călător din autobuz. Astăzi, STB a anunțat că șoferul a fost concediat de companie.

„Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Șoferul i-a scos șaua biciletei și l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video și i-am sugerat să cheme urgent poliția. Stația STB Șoseaua Mihai Bravu, autobuz 335, număr B809STB, ora 16:11”, a scris Răzvan Marius Șeitan pe rețeaua de socializare Facebook.

Biciclistul a declarat pentru ziarul „Libertatea” că șoferul l-a agresat după ce i-a atras atenția că aproape l-a lovit în trafic, pe șoseaua Mihai Bravu.

„M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Acum depun plângere la Secția 8. Că am rămas cu ghidonul în mână e nimic. Mi-a dat una în meclă. M-a lovit cu picioarele în coaste. A durat vreo 10 minute”, a relatat el.

Potrivit unui comunicat oficial al STB citat de G4media.ro, șoferul a fost concediat de compania de transport.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version