Un rapper de 27 de ani din Rusia s-a sinucis pentru a nu fi trimis în Ucraina: „Nu sunt pregătit să îmi ucid semenii”

walkie rusia

Foto: Instagram

Rapperul rus Walkie, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis după ce a primit ordin de înrolare pentru războiul din Ucraina. Într-un ultim mesaj, el le-a transmis fanilor săi că nu poate să omoare alți oameni, relatează „The Sun”.

Ivan Vitalievich Petunin, cunoscut sub numele de scenă Walkie, a spus că nu poate suporta să știe că se face vinovat de păcatul de a lua viața unui om.

Tânărul a mai spus că gestul său este o ultimă formă de protest împotriva războiului lui Putin.

Trupul neînsuflețit al lui Walkie a fost descoperit vineri lângă o clădirea înaltă din orașul Krasnodar. Înainte de a se sinucide el a înregistrat un ultim videoclip pe canalul său de Telegram.

„Dacă vă uitați la acest videoclip înseamnă că nu mai sunt în viață. Nu vreau să am o crimă pe conștiință. Nu sunt dispus să omor pentru anumite idealuri. Aleg să rămân în istorie pentru totdeauna drept un om care nu a fost de acord cu ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătit să iau arma în mână și să îmi ucid semenii”, a spus rapperul în clipul de adio.

Potrivit sursei citate, Petunin fusese tratat în trecut într-un spital de psihiatrie.

„Totul s-a petrecut așa brusc… era mereu un om vesel și bun, căruia îi plăcea să glumească”, a postat prietena lui pe rețelele de socializare după moartea tânărului.

Mobilizarea parțială anunțată de Putin presupune trimiterea pe front a aproximativ 300.000 de tineri care au pregătire militară.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version