Un mire paralizat i-a făcut o surpriză neașteptată soției sale

Primul dans dintre un mire și o mireasă este un moment emoționant pentru cei doi, dar și pentru invitații care așteaptă cu nerăbdare și emoție  să îi vadă pe protagoniști pe ringul de dans, iar un mire paralizat a reușit să le aducă lacrimi în ochi celor prezenți la nunta sa.

Un cuplu din Statele Unite a demonstrat că dragostea trece peste orice problemă, oricât de grea și de imposibilă ar părea pentru alții.

Sergentul Joey Johnson a cunoscut-o pe Michelle Johnson în 2012, în timpul unui concert. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și au descoperit că îi leagă foarte multe lucruri: sunt născuți în aceeași zi și au același nume de familie.

Sergentul a fost nevoit să plece apoi într-o misiune de zece luni în Afghanistan, iar la întoarcere a fost diagnosticat cu sindrom postraumatic, iar liniștea și-a găsit-o în mersul pe motocicletă. La doar patru luni după ce a cunoscut-o pe Michelle, Joey a suferit un grav accident în urma căruia a rămas paralizat de la brâu în jos și și-a pierdut orice speranță că își va reveni vreodată.

Acest lucru nu a destabilizat relația celor doi, iar Joey a cerut-o de soție pe Michelle un an mai târziu. Cei doi s-au căsătorit anul acesta și au sărbătorit alături de cei dragi acest moment emoționant.

Pentru că știe la cât de multe lucruri a renunțat soția sa pentru a fi cu el, sergentul a vrut să îi facă o surpriză de proporții și să îi ofere un dans partenerei sale de viață. Cu ajutorul prietenilor, el a construit un dispozitiv care i-a permis ca pentru câteva minute să se ridice din scaunul cu rotile și să o țină în brațe pe Michelle și să demonstreze că, deși este un mire paralizat, acest lucru nu îl împiedică să respecte tradițiile de la nuntă.

Chiar dacă este organizatoare de nunți, Michelle nu a avut idee despre surpriza care i se pregătește, dar a fost tot ceea ce și-ar putea dori vreodată și a fost extrem de emoționată de moment, la fel ca toți ceilalți prezenți.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.