Un artist dă „viață” păpușilor vedetelor

păpuși
Noel Cruz, alături de păpușile sale Foto: Facebook Noel Cruz


Noel Cruz a devenit cunoscut în rândul iubitorilor de păpuși datorită talentului său extraordinar de a repicta păpușile care înfățișează vedete din lumea întreagă.

Dacă mulți cred că păpușile sunt strict niște jucării pentru copii, alții sunt de altă părere și sunt colecționari de păpuși înfocați care cheltuie mii de dolari pentru a-și completa colecția cu păpuși foarte realiste și care sunt adevărate opere de artă.

Fiecare astfel de păpușă poate deveni foarte valoroasă în timp, așa că și produsul finit trebuie să fie cât mai bine realizat.

Noel Cruz dă viață păpușilor pe care le cumpără de la magazin și le face să arate identic cu personajele din filme sau cu artiștii foarte cunoscuți, apoi le vinde pe site-urile de licitații.

Și pentru că este atât de talentat, operele sale se vând cu mii de dolari, iar ultima dintre ele care s-a licitat pe Ebay cu 2.500 de dolari a fost o păpușă care o înfățișează pe Jennifer Lawrence în filmul de succes „Hunger Games”.

Artistul petrece ore întregi pentru fiecare detaliu și pentru a oferi umbre, căldură și culoare păpușilor, iar pe pagina sa de Facebook este foarte apreciat pentru talentul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.