Ultimul parlamentar al domnului Dan se pregătește să stingă lumina în PP-DD

Parlamentarii Partidului Poporului Dan Diaconescu s-au risipit în alte formațiuni politice. Debarcările, una câte una, au început imediat după alegerile legislative de la sfârșitul lui 2012.

În partidul fondat de Dan Diaconescu, care acum se află în pușcărie după ce a fost condamnat la 5 ani și 6 luni pentru șantaj, a mai rămas un singur senator.

„De la europarlamentare lumea și-a dat seama că o să rămână cineva ultimul. Toți se băteau în piept că «o să rămână eu ultimul să stingă lumina». Am spus că eu o să rămân ultimul, cred că o să rămân, dar nu ca să sting lumina, ci ca să țin lumina aprinsă”, a declarat parlamentarul PP-DD Ioan Iovescu.

Ioan Iovescu, ales senator de Timiș, se gândește să plece la un alt partid, însă ar face asta doar începând cu acest weekend. „De ce 21 martie? Atunci fac patru ani și PP-DD mi-a dat un mandat de patru ani și mi s-ar părea corect să și slujesc PP-DD patru ani”, a declarat senatorul Iovescu.

Ultimul parlamentar PP-DD a făcut și o analiză a principalelor formațiuni politice în care ar putea trece în viitorul apropiat.

„Prima variantă e PSD. Eu la prezidențiale l-am susținut pe Iohannis ca om, nu ca partid. Sper să se producă acea detașare între el și PNL. Am văzut câtă înverșunare și câtă răutate este din partea taberei PNL. Când vor reuși să se armonizeze, PNL cu PDL, atunci vor fi luați în calcul. Ei sunt mult mai răi acolo decât PSD-iștii.

A fost o legea la care ei și-au dorit foarte mult să nu merg cu PSD și după mine era OK și a căzut legea la un vot. Nu au reușit să o treacă, pentru eu nu am votat cu PSD și după aia erau niște chestii bune, „hai să le trecem”, și nu au votat măgarii. Deci pe ei nu îi interesează, sunt câini. Nu îmi place!. Nu îmi place cum lucrează”, a declarat senatorul Iovescu, citat de debanat.ro.