Uber a scăzut prețurile și a devenit mai ieftin decât taxiurile

Uber
Uber

Serviciul UBER a anunțat că a redus prețurile și e mai ieftin decât taxiurile din Capitală. Dacă la taxi se plătește 1,39 lei pe kilometru, la UBER va fi cu 9 bani mai ieftin.

„Vrem ca Uber să fie cea mai ieftină modalitate de a te deplasa prin oraș, indiferent de oră, în fiecare zi. Ca urmare, începând de astăzi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX și UberSelect cu 10, respectiv 30%”, se arată într-un anunț al companiei.

Cu această ocazie, UBER a anunțat și că vor fi acceptate și mașini cu o vechime de până la 15 ani. „Măsura vine în contextul în care parcul auto din București are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare excelentă de funcționare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber”, precizează compania.

Pentru uberX vor fi autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio, în timp ce pentru UberSelect vor fi mașini de până la 10 ani vechime, adică modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

Serviciile Uber vor ajunge și în Cluj. „Aplicația Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la șoferi care își doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august”, a declarat Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Uber anunță că serviciul va deveni operațional la o dată care va fi anunțată în curând. Șoferii care doresc să intre în sistemul Uber sunt invitați să se înregistreze pe Uber.com. Cei care doresc să circule prin acest sistem de taxi trebuie să-și instaleze aplicația pe smartphone sau tabletă și să-și introducă datele unui cont bancar.

Mașinile Uber, conduse de persoane particulare care se înscriu în program, iau clientul, îl duc la destinație, iar banii sunt luați direct din cont și transferați către șofer. Din acești bani, un comsion merge către compania Uber.

Eroii sudului. Oamenii cu o inimă mare, care strălucesc în cea mai neagră sărăcie din România

https://greatnews.ro/batran-din-romania-donatie-21-000-de-euro-spital/