Uber face angajări în România

Uber vine și la Cluj
Uber vine și la Cluj

„Căutăm o persoană descurcăreață, foarte bine organizată și cu o minte ageră la numere, care să ajute să creștem operațiunile locale”, sună anunțul de angajare al celor de la Uber.

Se oferă „ocazia de a lucra alături de o echipă tânără și dinamică unde un lucru este sigur: nu te ei plictisi niciodată și vei învăța într-o lună cât la alte joburi într-un an”.

Printre altele, cel care se angajează pe acest post trebuie să activeze parteneri noi în aplicația Uber, să ofer suport partenerilor activi și va lucra constant cu echipa de operațiuni și logistică pentru a îmbunătăți toate procesele legate de parteneriatul cu șoferii”.

Joburile la UBER pe acest post le găsiți – AICI.

Uber are anunțuri și pentru șoferii care vor să devină parteneri. Trebuie să aibă minim 21 de ani, „mașină perosnală din 2001 sau mai nouă, mașină în stare foarte bună cu aer condiționat, asigurată, permis de conducere valabi minim 1 an”.

Mai multe informații pentru șoferii care vor să devină parteneri BER se găsesc – AICI.

La nici o săptămână de când a fost lansat la Brașov, aplicația Uber va fi disponibilă în cel de-al patrulea oraș. Reprezentanții aplicației de ride sharing au anunțat că serviciile sunt disponibile și în Timișoara.

Singura diferență față de București, Cluj sau Brașov este prețul. În Timișoara va fi 1,75 de lei pe kilometru, cel mai mare cost, însă nu este exclus să scadă după câteva luni. Tarifele Uber pentru România, pe kilometru, sunt următoarele: Bucureşti – 1,3 lei, Cluj – 1,7 lei, Braşov – 1,5 lei.

Uber are la ora actuală peste 140.000 de utilizatori înregistraţi în România. Conform companiei, în ultimele 6 luni aplicaţia a fost deschisă de peste 3.000 de ori în Timişoara, fapt care demonstrează interesul din zonă pentru serviciile Uber.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.