Turneul de la București. Monica, Sorana, Alexandra și Andreea țintesc sferturile de finală

Patru românce, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu, se luptă azi pentru un loc între primele opt jucătoare de la turneul WTA din București.

Dacă debutanta Patricia Țig a pierdut, ieri, fără drept de apel în turul doi, scor 0-6, 2-6, cu Polona Hercog, din Slovenia, celelalte patru românce rămase în competiție încearcă azi să își continue aventura pe zgura de la Arenele BNR.

O românca va fi prezentă sigur în cele mai bune opt jucătoare de la turneul din Capitală, Sorana Cîrstea, care tocmai a câștigat primul ei meci pe tabloul principal al unei competiții importante în acest an, urmând să încrucișeze racheta cu Andreea Mitu, care a explodat în 2015, reușind un parcurs excelent la Roland Garros.

Meciul dintre cele două va deschide seria duelurilor importante pentru românce.

Monica Niculescu, a treia favorită, se va duela cu brazilianca Teliana Pereira, în timp ce Alexandra Dulgheru (cap de serie 5) își va măsura forțele cu Anna Tatishvili, din Statele Unite.

Toate româncele sunt în jumătatea superioară a tabloului. Italianca Sara Errani, principala favorită, s-a calificat deja în sferturile de finală.

Turneul de la București se află la cea de-a doua ediție, prima fiind câștigată de Simona Halep. Cu toate că vedeta tenisului românesc lipsește de la întreceri în acest an, spectacolul pare să fie asigurat de celelalte sportive autohtone, care au avut evoluții foarte bune până acum.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG. A doua zi de campanie cu prețuri șoc
Mari reduceri la monitoare, sisteme desktop PC și laptopuri, la eMAG
Locuri de muncă în vânzări, în Germania și Austria. Contract legal, încheiat direct cu angajatorul
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro