Tudor Gheorghe: Ce blestem, un președinte care chinuie limba română

Artistul Tudor Gheorghe a declarat într-o conferință de presă, organizată înaintea unui concert la Roman, că la aceste alegeri prezidențiale a fost o „senzațională manipulare”.

„În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată țara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele. Senzația mea este puțin altfel. Nu-i niciun fel de revoluție. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat și cât de senzațională a fost manipularea asta. Pentru că a fost o manipulare. Am toată stima pentru domnul Iohannis…”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit activenews.ro.

În timpul concertului, artistul l-a ironizat din nou pe noul președinte ales. „Ce blestem pe noi, să avem un președinte care chinuie limba engleză și acum să dăm de unul care chinuie limba română”, a mai spus cântărețul.

Tudor Gheorghe l-a susținut în campania electorală pe Victor Ponta. „Eu cred că, la ora actuală – şi e dreptul meu să cred asta, la Cotroceni ar fi bine să ajungă Victor Ponta. Pentru că este tânăr, avem nevoie de un preşedinte cetăţean român, tânăr, inteligent şi, mai ales, viu… Viu!”, a declarat Tudor Gheorghe în timpul campaniei electorale pentru prezidențiale.