Trupa Queen a început un turneu european cu noul solist

Queen în turneu Foto: Facebook Adam Lambert

Au trecut aproape 25 de ani de când Freddie Mercury a murit și a lăsat milioane de fani cu ochii în lacrimi, dar formația Queen a reușit să continue activitatea, iar în următoarea perioadă se va afla în Europa într-un turneu.

După decesul lui Mercury din 1991 și retragerea lui Deacon din 1999, Brian May și Roger Taylor au continuat să cânte frecvent împreună folosind numele Queen. Între 2004 și 2009 au colaborat cu Paul Rodgers, sub numele de Queen + Paul Rodgers, iar după 2009 colaborează cu excentricul Adam Lambert, alături de care se află în turneul european.

Noul solist este câștigătorul concursului „Vocea Americii” și a admis în urmă cu câțiva ani că este homosexual, dar vocea puternică a fost mai presus de orientarea sexuală, mai ales că și despre Freddie Mercury se știa că este bisexual convins.

Turneul european a început săptămâna trecută cu un concert electrizant în Paris, unde publicul prezent a putut asculta cele mai cunoscute piese ale formației: „Another bites the dust”, „We will rock you”, „I want it all”, „Show must go on”, „We are the champions”, dar și „Bohemian Rapsody” și „Love of my life”.

Membrii trupei le-au făcut o mare surpriză spectatorilor și au folosit proiecții video cu Freddie Mercury, care a cântat astfel cu noul solist câteva piese.

Următoarele concerte sunt programate în mai multe orașe din Germania (Munchen, Berlin, Hamburg și Frankfurt), apoi vor continua în Bruxelles, Praga și Zurich. Aici puteți vedea programul trupei din următoare perioadă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.