Teoria unui PSD-ist: Preoții au dat mâna cu Ponta, dar s-au rugat pentru Iohannis

Ponta pune creșterea economică pe seama lui Dumnezeu sursa foto: gov.ro

Unul dintre liderii PSD e de părere că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale și din cauza preoților ortodocși, care, de fapt, l-ar fi susținut pe Klaus Iohannis.

„Când mă gândesc că un preot ortodox, ca să spun așa, umbla cu Biblia în buzunar și mergea din casă în casă și punea cetățenii să spună: votați cu Iohannis că altfel Ăl de Sus vă dă în cap!

Mi-e jenă să îi dau numele… am informat Patriarhia despre aceste treburi… au fost patru asemenea, pe care i-am depistat, patru pe care i-am depistat… au umblat din casă în casă și, chiar unde avem un primar foarte bun, au reușit să termine cu 50,9 – eu așa știu, clar.

Reclamațiile la Patriarhie au fost făcute de oamenii în drept, primarii sau… Peste un timp o să vă spun… o să vină, poate, primarii să vă spună, eu nu vreau să bag vrajbă între biserică… între primar, preot și cetățean… dar e bine să arunc (informația, n.r.)”, a declarat liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Mai mult, acesta spune că „turismul electoral” ar fi crescut în ziua de 16 noiembrie.

„La municipiul Petroșani, (turiștii presupus a fi electorali, n.r.) au vrut să vadă biserici iluminate noaptea și au venit 878 de oameni pe liste suplimentare, iar după ce au vizitat bisericile bine iluminate, autocarele s-au oprit la OMV și au luat ceva sandvișuri de drum, după care s-au îndreptat spre Gorj.

Și acest lucru l-am dat la 112 și la Gorj, că vor avea musafiri…”, a mai adăugat Nistor, potrivit Ziarul Hunedoreanului.