TAROM face angajări: lista posturilor libere. Ce salarii se câștigă, de la pilot la simplu angajat

tarom locuri de muncă
Echipaj TAROM. Foto: Facebook (TAROM)

Compania TAROM face angajări în această perioadă, pe poziții foarte diverse. TAROM are posturi libere inclusiv pentru piloți.

Posturile libere sunt următoarele:

– tehnician aeronave
– planificator
– dispecer
– șef serviciu ITC
– pilot comandant ATR
– copilot ATR
– director tehnic
– specialist dezvoltare organizațională
– copilot
– tehnician aeronave Iași
– inginer departament siguranță zbor calitate

Care doresc să aplice pentru un post în cadrul companiei TAROM pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail cariera@tarom.ro.

Pottrivit surselor citate de „Ziarul financiar”, un pilot comandant câștiga în septembrie 2014 un salariu lunar net de 3.800 – 4.000 de euro pe lună. La această sumă se adaugau câte 90 de euro pentru o cursă externă.

Iar însoţitorii de bord de la TAROM aveau la acea dată un salariu de 1.600 de lei net pe cartea de muncă, la care se adăugau diurnele externe – 600 de euro net lunar.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la TAROM, un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un team leader angajat full time în Otopeni, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.800 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.