Surpriză de la eMAG. Marile reduceri continuă și vineri, 17 iulie

Foto: playtech.ro

Magazinul online eMAG a decis să prelungească campania de reduceri „Stock Busters de vară”. Inițial, campania de reduceri era stabilită pentru perioada 14-16 iulie, însă eMAG a decis că reducerile vor continua și pe 17 iulie 2015.

Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Unele produse sunt reduse astăzi chiar și cu 70%. Sunt incluse în promoție mii de produse din categoriile IT&Mobile, TV, Foto&Electronice, Îngrijire personală&Parfumuri, Fashion&Sport, Copii, jucarii, carti, media, Casa, Auto, Bricolaj&Petshop.

Reduceri mari la obiecte pentru casă și grădină, de la decorațiuni și mobilier la saltele și lenjerii. Toată oferta poate fi consultată AICI.

Mari reduceri și la televizoare, unde un model LED, Full HD cu diagonala de 117 cm poate fi cumpărat, numai astăzi, la prețul de 1.200 de lei. Televizorul poate fi găsit AICI.

Unele dintre cele mai spectaculoase reduceri din campanie sunt cele la electrocasnice. Le găsiți pe toate, AICI.

Un telefon mobil Nokia 635 Lumia, negru, este redus cu 37% în această perioada. Oferta poate fi consultată AICI.

Reduceri chiar mai bune la tablete, unde un model Asus Transformer, cu procesor Intel Quad Core, costă cu 27% mai puțin în această perioadă. Oferta poate fi consultată AICI.

Dintre reducerile la laptopuri, ne-a atras atenția un model Lenovo G40-30 cu procesor Intel Pentium Quad Core, 2,16 GHz, 14 inch, 2GB, 500 GB, care vine la pachet cu Windows 8.1. Prețul este de 1100 de lei. Laptopul poate fi găsit AICI.

Reduceri mari și la îmbrăcăminte și încălțăminte, unde prețurile sunt reduse, în medie, cu 50%. Toate reducerile la produse fashion sunt AICI.  De exemplu, o pereche de pantofi sport Nike Flex pentru bărbați este vândută, în această perioadă, la jumătate din prețul inițial.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.