Spectacol inedit, în bradul de Crăciun

bradul de Crăciun
Bradul de Crăciun și instalația de lumini creează un adevărat spectacol Foto: Captură Youtube

Pentru unii oameni, perioada de dinaintea Crăciunului este o adevărată provocare, iar o familie din Statele Unite a dovedit că are o imaginație foarte bogată în ceea ce privește sărbătorile de iarnă și bradul de Crăciun.

Instalațiile de brad clasice cu luminițe nu mai sunt actuale, iar oamenii inovatori încearcă să aibă un adevărat spectacol în bradul împodobit.

Un filmuleț postat în urmă cu câteva zile pe Youtube a devenit viral pe internet datorită spectacolului de lumină și de sunet pe care o instalație de brad a creat-o.

Cine nu şi-ar dori un brad cu 7000 de luminiţe coordonate de un computer care să ne ofere un recital de muzică şi de lumină fascinant? Luminiţele se aprind şi se sting potrivit fiecărui ritm în parte, de la Chase Rice – „Ready, Set, Lets Roll”, Meghan Trainor – „All About That Bass”, Jason Derulo –„Wiggle”, Taylor Swift – „Shake It Off”, Iggy Azalea – „Fancy”, Pitbull – „Fireball”, Pharrell Williams – „Happy”, DJ Snake, Lil Jon – „Turn Down for What”, The Chainsmokers – „#Selfie” și se termină cu celebra piesă din filmul Frozen – „Let It Go”.

De cinci ani, autorul videoclipului și-a transformat bradul de Crăciun de peste trei metri înălțime într-un spectacol și îl controlează cu ajutorul telecomenzii, astfel că se aprinde și se stinge în ritmul hiturilor de anul acesta.

Peste un milion de oameni au apreciat bradul ingenios și melodiile alese pentru a înveseli bradul de Crăciun, deși au fost și persoane care i-au scris celui care a postat videoclipul că și-ar fi dorit să audă și colinde, nu doar hituri.

În playlist-ul de acum doi ani, au fost incluse cele mai cunoscute piese de Crăciun, dar doar anul acesta videoclipul a reușit să aibă atât de mult succes.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.