O firmă de transport din Danemarca angajează șoferi. Salariu de 2100 de euro, plus bonusuri

Șoferii români trăiesc în condiții grele în timpul călătoriilor prin Europa
Șoferii români trăiesc în condiții grele în timpul călătoriilor prin Europa

O firmă de transport daneză care folosește numai mașini moderne caută 20 de șoferi pentru a transporta marfă dinspre Danemarca către partea de sud a Europei.

Kaj Madsen este o firmă din Danemarca cu un parc de 150 de camioane, în principal mărcine DAF și MAN.

Potrivit acestui anunț, se caută șoferi capabili să conducă trailere frigorifice. Se caută oameni serioși și capabili să își îndeplinească atribuțiile de lucru.

Transportul șoferilor este decontat de firmă. Potrivit unor informații publicate pe forumurile de șoferi din România, cei mai mulți dintre șoferii de la Kaj Madsen sunt lituanieni și români, iar majoritatea dispecerilor sunt danezi și lituanieni. Șoferii spun că această companie respectă data stabilită în contract pentru plata salariului.

Puteți să vă înscrieți la aceste locuri de muncă la acest link.

Există și șoferi nemulțumiți de condițiile de lucru de la Kaj Madsen. Deși aproape toți spun că data de salariu este respectată, există voci care îi acuză pe danezi de constrângerea șoferilor din echipaj de a lucra în perioada de repaus.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

O super-companie germană caută șoferi. Firma e renumită pentru modul în care tratează angajații

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-depozite-din-strainatate-plaja-ajunge-la-132-de-euro-pe-zi-se-cauta-si-cupluri/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.