Snow Lizard, o carcasă rezistentă ca o cutie neagră de avion

Snow Lizard SLXTREME 5
Snow Lizard SLXTREME 5

Snow Lizard SLXTREME 5 e o carcasă perfectă pentru cei care adoră sporturile extreme și vor să-și protejeze gadgeturile. Printre altele, rezistă la apă, are o baterie externă de 2.550 mAh care îți poate alimenta smartphone-ul atunci când se descarcă.

Mai mult, are și un mic panou solar care îți poate încărca bateria cât de cât atunci când nu ești lângă o sursă de curent. Carcasa rezistă la o căzături de la înălțime în noroi, pe ciment sau în apă. Prețul acestei carcase este de aproximativ 150 de dolari.

Wello, o carcasă de smartphone pentru sănătatea ta

Dacă smartphone-urile nu prea au mai venit, cel puțin în ultimul an, cu inovații foarte spectaculoase, compensează la acest capitol accesoriile. Wello, de exemplu, e o carcasă cu mai mulți senzori capabili să-ți monitorizeze starea de sănătate.

Potrivit producătorului, carcasa îți poate măsura ritmul cardiac, temperatura, nivelul de oxigen din sânge sau îți spune nivelul de stres. Carcasa se conectează cu smartphone-ul prin Bluetooth și trimite toate datele către o aplicație.

De asemenea, nu afectează bateria smartphone-ului. Cel care a gândit Wello spune că se încarcă o dată la două luni. Carcasa ar putea apărea în vara acestui an și va costa în jur de 200 de dolari.