Se pregătește ultima petrecere în stradă a președintelui Băsescu

Mai mulți susținători ai lui Traian Băsescu au creat evenimente pe Facebook prin care le cer oamenilor să iasă în stradă în ziua în care îi va preda ștafeta lui Klaus Iohannis.

Pe pagina de Facebook „21 Decembrie 1989 prima zi de libertate – 21 Decembrie 2014 ultima zi cu președintele nostru”, peste 900 de persoane spun că vor participa la un miting duminica aceasta.

„Prieteni băsiști, haideți să-i mulțumim președintelui nostru, Traian Băsescu pentru cei 10 ani de libertate, de speranță, pe care ni i-a oferit. 10 ani grei pentru domnia sa, ani în care a fost umilit, de multe ori singur împotriva tuturor, părăsit, trădat, abandonat.

De fiecare dată s-a ridicat și ne-a redat curajul, dorința de a fi liberi. Să-i fim alături în ultima zi de mandat celui care a fost, este și va fi cel mai bun președinte pe care l-a avut România! Mulțumim, Traian Băsescu!”, cer cei care au creat evenimentul pe Facebook.

Potrivit unui sondaj recent realizat de INSCOP, la comanda ziarului Adevărul, la întrebarea „Care dintre cei trei președinți ai României din ultimii 25 de ani credeți că a făcut cele mai bune lucruri pentru țară?”, Traian Băsescu s-a clasat pe primul loc, cu 30,3%, urmat de Ion Iliescu (23,8%), iar Emil Constantinescu este pe 3, cu 19,6%.

output_Hh9RjX