Șase femei bătute și jefuite în plină stradă. Trei suspecți au fost reținuți

FOTO: Captură Digi24 TV
FOTO: Captură Digi24 TV

Trei suspecți că au bătut în plină stradă șase femei din Botoșani și Suceava au fost prinși vineri seară de polițiști.

Potrivit Digi24 TV, aceștia urmăreau femeile în vârstă și după ce le băteau, le furau bijuteriile, banii și telefoanele mobile. Trei tineri au fost audiați noaptea trecută la Poliția Botoșani mai bine de cinci ore, au fost duși în fața instanței, care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Unul dintre cei trei suspecți, un tânăr de 20 de ani a fost găsit de polițiști acasă, în Dorohoi. Ceilalți doi au fost prinși în Suceava. Înainte să fie prinși, ultima victimă a fost o femeie de 59 de ani, pe care au tâlhărit-o în scare unui bloc.

Potrivit Digi24 TV, prima femeie a fost atacata în urmă cu două zile. Se întorcea acasă pe o stradă puţin circulată şi abia se lăsase întunericul. A ajuns în scara blocului şi când a vrut să intre în apartament s-a trezit brusc la pământ. A urmat o ploaie de pumni şi picioare. Trei indivizi cu cagule au lovit-o pe bătrâna de 89 de ani lipsită de orice fel de apărare. Uşile vecinilor au rămas închise.

„În spate au venit trei dulăi din ăştia solizi, cu negru pe faţă, aşa, au tăbărât peste mine, m-au pus jos şi m-au călcat cu picioarele. Am stat o oră jos, nu am putut să mă ridic de pe jos”, a povestit femeia, pentru reporterii Digi24 TV.

În tot acest timp, tâlharii au umblat în toată casa femeii şi au strâns tot ce au găsit: bani, bijuterii fără ca nimeni să îi deranjeze. În aceeaşi seară, o altă femeie ajungea la spital aproape inconştientă. Fusese bătută într-o altă zonă a oraşului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.