Metode prin care găsești bilete ieftine de avion

Companiile aeriene au început să afișeze programul pentru anul viitor. Planurile de vacanță se fac din timp, mai ales dacă ai nevoie de bilete ieftine de avion. Iată câteva sfaturi pe care puteți să le luați în considerare pentru a găsi bilete ieftine de avion.

Abonați-vă la newsletterele și apreciați paginile companiilor care au bilete spre destinațiile în care doriți să ajungeți în vara aceasta. Astfel, primiți în timp util toate promoțiile și ofertele pe care le au companiile aeriene.

Dacă credeți că ați găsit bilete ieftine de avion la o agenție, e bine să comparați oferta și direct pe site-ul companiei aeriene respective.

Dacă sunteți într-un grup mare e bine să cumpărați biletele de avion separat. Companiile aeriene limitează numărul de locuri la prețuri reduse pentru fiecare zbor, pentru a vinde la cea mai scăzută rată.

Încercați să vă alegeți mai multe destinații, căutați bilete ieftine de avion pentru fiecare și la final alegeți-o pe cea mai avantajoasă. Nu evitați companiile aeriene low-cost, dacă vă interesează să găsiți bilete ieftine de avion.

De asemenea, pentru a găsit bilete ieftine de avion e bine să cumpărați tichetele din timp și nu în ultima clipă.

Potrivit unor studii, cele mai bune oferte de bilete ieftine de avion se găsesc în zilele de marți, în jurul orei 13:30. De asemenea, și la plecările în această zi sunt bilete ieftine de avion, pentru că cei mai mulți sunt interesați să călătorească în apropierea weekend-ului sau din prima zi a săptămânii.

Bilete ieftine de avion. Cele mai avantajoase vacanțe

Potrivit site-ului de turism Lonely Planet, cei care caută bilete ieftine de avion, au o listă interesantă de destinații din care pot alege.

Pe primul loc, aceștia au trecut Estonia, care oferă turiștilor vacanțe ieftine, plaje și o capitală medievală. Pe următoarele locuri în topul vacanțelor ieftine se află: Hanoi, Vietnam, Africa de Est, New Mexico, Bosnia și Hercegovina, Galicia, Spania Quebec, Canada, Costa Rica, Timor și Australia de Vest.

Ca să nu aveți surprize în ceea ce privește costurile vacanței e bine să verificați și dacă agențiile nu au costuri ascunse, de la taxe de aeroport, până la taxe de stațiune.

De asemenea, atenție și la bilete ieftine de avion, interesați-vă facă tariful include și taxa pentru bagajul de cală. Acesta este de obicei cuprins, pentru bilete ieftine de avion, între 40 și 70 de euro, în funcție de greutatea bagajului și compania aeriană.

Pe lângă bilete ieftine de avion și costul cazării, fii atent și la cât de aproape e unitatea de cazare de obiectivele turistice pe care vrei să le vizitezi.

Bilete de avion ieftine spre zeci de orașe europene superbe. Prețuri de la 10 euro

Bilete de avion ieftine spre 6 orașe europene superbe

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-nisa-oferte-de-la-70-de-euro/