Samsung a oprit vânzările unui model de telefon de top. Toate vor fi schimbate

Samsung Electronics a anunțat că oprește vânzările modelului de vârf din gama Galaxy. Este vorba despre noul Note 7. Potrivit Reuters, mai mulți clienți s-ar fi plâns de faptul că telefonul a luat foc în timpul încărcării.

Reprezentanții companiei ar fi spus că s-au descoperit 35 de cazuri de Galaxy Note 7 cu probleme la baterie. De asemenea, aceștia au mai adăugat faptul că doar 24 de unități la fiecare milion de produse vândute ar avea riscul să ia foc în timpul încărcării.

Samsung ar urma să facă o rechemare în service pentru toate smartphone-urile, din motive de precauție și se pregătește să înlocuiască toate telefoanele cu probeleme.

Întrgul proces ar urma să dureze în jur de două săptămâni. Galaxy Note 7 a fost lansat până acum în 11 țări. Singura țară în care nu ar fi probleme este China, unde Note 7 este vândut cu un alt model de baterie.

Samsung nu a anunțat până acum care ar fi costurile campaniei de chemare a telefoanelor în service și de înlocuire a lor. În total, s-au vândut până acum 2,5 milioane de Galaxy Note 7.

Această problemă vine într-un moment total nepotrivit pentru Samsung, având în vedere că Apple va lansa săptămâna viitoare noua generație de iPhone.

https://greatnews.ro/atacurile-cibernetice-v-ar-putea-face-rau-fizic/