Salariu la cules de ciuperci: peste 7000 de lei pe lună. Cazarea este asigurată

cules de ciuperci anglia

Unul dintre cei mai mari producători de ciuperci din lume – cu afaceri în Canada, Marea Britanie și Europa continentală – angajează în această perioadă culegători de ciuperci.

Se caută persoane muncitoare și pline de energie, chiar dacă nu au experiență în domeniu. Candidații trebuie să fie capabili să muncească rapid și eficient.

Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI.

Ciupercile sunt culese din spații special amenajate în acest sens. În interiorul fermelor de producție, pentru a folosi eficient spațiul, ciupercile sunt cultivate pe patru niveluri. De aceea, locul de muncă implică și lucrul cu scara, la înălțime medie.

Candidații aleși se vor ocupa cu recoltarea ciupercilor și sortarea lor în funcție de mărime și calitate. Ciupercile cresc tot anul, astfel încât aceste locuri de muncă nu sunt unele sezoniere, ci permanente.

Munca începe la 6 dimineața, iar unele zile sunt mai aglomerate decât altele, în funcția de cererea de ciuperci pe care o primește unitatea de producție. Săptămâna de lucru are între 40 și 48 de ore. Cazarea este asigurată.

Pentru a afla cu cât este plătită ora de muncă și pentru a vă înscrie pentru aceste locuri de muncă, accesați linkul de AICI.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.