Sacrificiul unui tată, răsplătit cu cel mai frumos mesaj

Tatăl și fetița Foto: Captură Youtube

O reclamă în care un tătic și fetița lui sunt personaje principale a devenit una dintre cele mai apreciate reclame ale ultimelor zile, datorită poveștii emoționante.

Un tătic singur încearcă să facă tot posibilul ca fetiței sale să nu îl lipsească nimic și să fie cu zâmbetul pe buze în fiecare zi, chiar cu riscul unor mari sacrificii.

După ce o duce la școală, acesta caută un loc de muncă mai bine plătit, care să îi asigure stabilitatea financiară, dar nu găsește decât locuri prost plătite și care îl solicită fizic foarte mult. La finalul programului, tăticul are grijă ca fetița sa să nu vadă cât este de obosit după o zi în care cară zeci de saci în spate sau stă în picioare și spală vase ore întregi.

Sacrificiile pe care le face pentru fetița sa îi sunt răsplătite din plin, atunci când cea mică îi dă o scrisoare în drumul spre școală.

Fetița începe să îi scrie cât de frumos și de bun este tatăl ei, dar și cât de deștept și de muncitor. După ce îl aseamănă pe tatăl ei cu un super erou și îl numește „Superman”, „cel mai dulce tătic din lume” sau „cel mai inteligent” tătic, micuţa îi mărturiseşte părintelui că ştie mai multe lucruri despre el decât şi-ar fi dorit vreodată acesta.

„El minte. Minte că are un loc de muncă. Minte că nu este obosit. Minte că nu îi este foame. Minte când spune că avem tot ce ne trebuie. Minte, din cauza mea”.

Tatăl realizează că încercarea sa de a-i ascunde fetiței sacrificiile pe care le face au fost în zadar și că ea se mulțumește cu puțin, dar numai să îl aibă aproape.

Reclama făcută de MetLife Hong Kong a strâns peste patru milioane și jumătate de vizualizări în doar câteva zile, iar internauții au apreciat povestea și sacrificiul tatălui pentru copilul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.