S-a pierdut o sacoșă cu 20.000 de euro și 5.000 de lire: Am uitat-o pe o bancă!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din București a mers la Poliție pentru a reclama faptul că a pierdut o sacoșă cu bani pe o bancă dintr-un mall din Suceava. Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava, bărbatul a spus că în sacoșă erau 20.000 de euro și 5.000 de lire sterline.

Acesta era la mall împreună cu un prieten și copilul acestuia. Între timp s-a întâlnit cu un alt amic, un sucevean stabilit în Londra, care i-a dat sacoșa cu bani pe care trebuia să o ducă la București unei alte persoane.

Bărbatul care a reclamat pierderea la Poliție s-a întors cu sacoșa de bani la prietenul lui și copilul acestuia. Însă, din ce povestește el, a lăsat sacoșa cu bani pe o bancă, a început să se joace cu cel mic și pur și simplu a uitat de punga cu valori.

Polițiștii au început o anchetă și urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall și să descopere cine a găsit sacoșa cu bani.

Potrivit monitorulsv.ro, un caz asemănător a mai avut loc în Suceava în 2008. Într-un restaurant, o pungă cu 100.000 de euro a fost găsită de o ospătăriță, care a predat-o patronului. Uitucii s-au întors după aproximativ jumătate de oră și au reintrat în posesia banilor. Au spus atunci că banii erau pentru un apartament pe care doreau să-l cumpere.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG. A doua zi de campanie cu prețuri șoc
Mari reduceri la monitoare, sisteme desktop PC și laptopuri, la eMAG
Locuri de muncă în vânzări, în Germania și Austria. Contract legal, încheiat direct cu angajatorul
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.