Românul care cântă colinde în Belfast pe zâmbete

Aproape în fiecare seară, în această perioadă, în centrul Belfastului răsună cântece de Crăciun interpretate de un român. Își spune Carlos Aflat și le-a declarat celor de la Belfast Telegraph că le cântă irlandezilor pe „zâmbete”.

„Iubesc Befastul, întotdeauna l-am iubit. Îmi place că sunt multe femei frumoase aici, care îmi zâmbesc și sunt drăguțe cu mine. Primesc și bani, însă nu asta mă interesează, vreau să înveselesc lumea cu muzica mea. E de ajuns să primesc un zâmbet în schimb”, a declarat românul pentru jurnaliștii irlandezi, care spun despre el că e un fel de Michael Bubble al trubadurilor ce cântă pe străzile Belfastului.

Românul Carlos spune că a cântat și anul trecut în piața Corn Market, însă nu s-a bucurat de atât de mare succes ca anul acesta și recunoaște că nici prestațiile sale nu au fost atât de bune. E încântat de câte ori oamenii se opresc să-l asculte.

„Împărtășesc trăirile mele cu ei și sunt o parte din muzica mea. Când cânt ei sunt o parte din mine. E o experiență deosebită pentru mine. Cred că oamenilor le place ce fac și văd asta pe chipurile lor”, le-a mai povestit românul celor de la belfasttelegraph.co.uk.