România va găzdui Campionatul Mondial de sanie pe pistă naturală

Campionatul Mondial de sanie pe pistă naturală va fi organizat în acest an de stațiunea bucovineană Vatra Dornei (Foto: hailadorna.ro)
Campionatul Mondial de sanie pe pistă naturală va fi organizat în acest an de stațiunea bucovineană Vatra Dornei (Foto: hailadorna.ro)

Pista de sanie „Bucovina” din staţiunea Vatra Dornei va găzdui, între 2 și 5 februarie 2017, Campionatele Mondiale de sanie pe pistă naturală.

Dacă doriți să vedeți un spectacol sportiv inedit, dar de mare calitate, vizitați stațiunea suceveană Vatra Dornei la începutul lunii februarie.

După patru ani în care pista naturală a găzduit etape de cupă mondială și campionat mondial, Vatra Dornei așteaptă cei mai buni săniori din lume pentru Campionatele Mondiale de seniori la sanie pe pistă naturală.

România a câştigat organizarea competiției în faţa Italiei, cu 24 de voturi la 7, în urma votului de la Congresul din 2013 al Federaţiei Internaţionale.

Este singurul campionat mondial de seniori la sporturile de iarnă găzduit de România.

Organizatorii au promis că vor construi o tribună nouă, vor reamenaja căile de acces către pistă și vor asigura serviciile de catering.

Pârtia „Bucovina”, care are o lungime de 1.015 metri, este între cele mai bune din Europa, ca tehnicitate şi mod de preparare a pistei.

La eveniment vor participa sportivi din 22 de țări.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.