Reduceri mobilă Black Friday 2016. Cele mai tari oferte

Reduceri mobilă Black Friday 2016
Reduceri mobilă Black Friday 2016

Unul dintre cele mai importante magazine online de mobilă din România, Somproduct.ro, anunță reduceri importante pentru cei care vor să-și cumpere mobilă. Întreaga listă de reduceri mobilă Black Friday 2016 o puteți consulta AICI

Vor fi oferte în noaptea aceasta la saltele, canapele, mese, scaune și diverse alte produse pentru casa ta. Mai multe detalii găsiți AICI

SomProduct susţine visele dumneavoastră încă din anul 1995, odată cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. Interesul real faţă de nevoile clientului şi pasiunea pentru Home&Design au făcut ca portofoliul firmei să fie extins, astăzi înglobând o gamă largă produse high-class, atent selecţionate pentru confortul întregii familii.

Până acum, Black Friday a fost organizat mai devreme cu o săptămână. Explicația a fost că ultima vinere din luna noiembrie a fost foarte apropiată de Ziua Națională, zi nelucrătoare.

Astfel, ar exista riscul ca mulți oameni să fie plecați, să nu fie acasă pentru a-și primi comanda, fie firmele de curierat rapid să nu poată lucra la capacitate maximă pentru că Ziua Națională ar putea fi liberă pentru o parte dintre angajați.

În Statele Unite, țara care a inventat această sărbătoare a cumpărăturilor, Vinerea Neagră 2016 va fi, ca de fiecare dată, în ultima vinere din luna noiembrie.